nurcan5246 Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar fizik ve kimya için hangi kanalları izlemek daha faydalı olur bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar fizik ve kimya için hangi kanalları izlemek daha faydalı olur bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.722 Çözümler 23 28 Temmuz 2023 #2 Fizik: Barış Akıncıoğlu Kimya: Görkem şahin
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 28 Temmuz 2023 #3 Fizik: Fiziklebarış Kimya: Meschemy Kimya
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.722 Çözümler 23 28 Temmuz 2023 #4 Aurora1 dedi: Fizik: Fiziklebarış. Kimya: Meschemy kimya. Genişletmek için tıkla... Görkem Şahin hocamız o ismini verdiğiniz kimyacıya ''RKO'' çekip yere serer maalesef...
Aurora1 dedi: Fizik: Fiziklebarış. Kimya: Meschemy kimya. Genişletmek için tıkla... Görkem Şahin hocamız o ismini verdiğiniz kimyacıya ''RKO'' çekip yere serer maalesef...
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 28 Temmuz 2023 #5 Particle Cannon dedi: Görkem Şahin hocamız o ismini verdiğiniz kimyacıya ''RKO'' çekip yere serer maalesef... Genişletmek için tıkla... Valla Görkem Hocanızın böyle bir şeyle uğraşacağını pek düşünmüyorum. İkisi de aynı şeyi anlatıyor, anlayan hangisinden anlarsa ondan izlesin.
Particle Cannon dedi: Görkem Şahin hocamız o ismini verdiğiniz kimyacıya ''RKO'' çekip yere serer maalesef... Genişletmek için tıkla... Valla Görkem Hocanızın böyle bir şeyle uğraşacağını pek düşünmüyorum. İkisi de aynı şeyi anlatıyor, anlayan hangisinden anlarsa ondan izlesin.
sello18 Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #6 nurcan5246 dedi: Arkadaşlar fizik ve kimya için hangi kanalları izlemek daha faydalı olur bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Altuğ Güneş Fiziğe bakabilirsin.
nurcan5246 dedi: Arkadaşlar fizik ve kimya için hangi kanalları izlemek daha faydalı olur bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Altuğ Güneş Fiziğe bakabilirsin.
hyperzone Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 42 Çözümler 1 12 Eylül 2023 #7 Selamlar, 2024 için YKS (TYT-AYT) Youtube kanal önerilerini derledik. Konuyu sonradan gören arkadaşlara da yardımcı olması adına paylaşıyorum, soruları olan varsa yorum olarak yazarsa cevaplayabilirim: 2024 YKS (TYT-AYT) Youtube Kanal Önerileri Son düzenleme: 12 Eylül 2023
Selamlar, 2024 için YKS (TYT-AYT) Youtube kanal önerilerini derledik. Konuyu sonradan gören arkadaşlara da yardımcı olması adına paylaşıyorum, soruları olan varsa yorum olarak yazarsa cevaplayabilirim: 2024 YKS (TYT-AYT) Youtube Kanal Önerileri