12 ye yeni geçtiysen ve temelin zayıfsa yavaş yavaş değil de bir an önce halletmen gerek. Ben geç kaldım bir sene yaktım sen yakma.12.Sınıfa geçtim. 9 ve 10. Sınıf'ın Matematik temeli hiç yok ve bu yaz en azından yavaş yavaş başlamak lazım diye düşünüyorum sınava. Başlangıç seviyesi olarak Matematik için hangi kitabı almak uygun olur?
Teşekkürler.12 ye yeni geçtiysen ve temelin zayıfsa yavaş yavaş değil de bir an önce halletmen gerek. Ben geç kaldım bir sene yaktım sen yakma.
Matematiğin sıfırsa antrenmanlarla mat , aktif matematik, karekök matematik sıfır ve birey a ihtiyacını karşılar. Birey a hariç diğer üçü konu anlatımlıdır.
Bunları yaz sonuna kadar çözdüğün takdirde (ki başlangıç seviyesi bunlar rahat çözersin) 9-10 u halletmiş olursun ve geriye sadece ayt kalır 12. Sınıfta da full ayt asılıp iyi bir sıralama yaparsın. Başarılar dostum. Bir sene dişini sık ve çok çalış zor biliyorum ama emin ol buna değer
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.