Elimdeki satılık tüm kitaplar aşağıdaki gibi. Bazılarının bir kısmı çözülmüş olabilir, almak istediğiniz kitabı önce sorunuz. Kitaplar genel olarak 2021 basımdır. Fiyat kitap başı 45 liradır. Pazarlık/takas gibi şeyler için yazmayınız. Kargoyu alıcı ödeyecektir, PTT ile 50 TL civarı tutar.
-345 Yayınları 2021 model:
TYT Türkçe (40 sayfa kadar çözülmüş, kitap 300-400 sayfa)
TYT Biyoloji (Çözülmemiş)
AYT Kimya (Çözülmemiş)
Öldürmeye gerek yok küçük kardeşim. Düşünmüyorum. Oradaki fiyat son fiyattır. Pazarlıksız diye yazmıştım. TYT Türkçe'ye ağırlık vermeni tavsiye ederim.
Tekirdağ. Kargosu ücretsiz yolluyorum. Normalde bu fiyatlara satmazdım herhalde ama hem birinin işi görülür, hem de şehir dışına çıkacağım için satılsın direkt dedim.
Öldürmeye gerek yok küçük kardeşim. Düşünmüyorum. Oradaki fiyat son fiyattır. Pazarlıksız diye yazmıştım. TYT Türkçe'ye ağırlık vermeni tavsiye ederim.
50-100 arasına size vereceğime, eski okuluma götürürüm bir ihtiyacı olana verirler. Lütfen ilanımın altına daha fazla mesaj yazmayın. Zaten sizi engelledim, iyi günler.
50-100 arasına size vereceğime, eski okuluma götürürüm bir ihtiyacı olana verirler. Lütfen ilanımın altına daha fazla mesaj yazmayın. Zaten sizi engelledim, iyi günler.