TYT-AYT konu anlatımlı test kitabı tavsiyesi

HakanDogan

Kilopat
Konu anlatımlı olarak sadece TYT bulabildim, AYT'nin konu anlatımlı test kitabını bulamadım. Fazla bütçem yok ve yayınlar hakkında da pek bilgim yok. Şimdilik bu iki test kitabını buldum nasıl sizce iyi mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Geçen kitap almaya gitmiştim. Bir Hocayla görüştüm orada. EA'cılar için karekök öneriyormuş. Edebiyat öğretmeniydi. Ben MF'ciyim ama

Geçen kitap almaya gitmiştim. Bir Hocayla görüştüm orada. EA'cılar için karekök öneriyormuş. Edebiyat öğretmeniydi. Ben MF'ciyim ama
Teşekkür ederim. Konu anlatımlı olsaydı daha iyi olurdu. Konuları nasıl bulabilirim acaba onun içinde mi kitap almam lazım?

Bu şekilde tüm dersler soru bankaları tahminimce yetersiz olacaktır. Konu anlatımı yapan internette bir sürü kanal var, not tutarak konu anlatımı kısmını halledebilirsiniz. Soru çözümü olaraksa yine internette mevcut. Onun dışında malesef test kitabına para vermek zorunlu. Tabi hedefiniz ve amacınıza göre değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…