Aktif alabilir ancak işlem yeteneği olarak da çok kötüyse Antremanlarla Matematik.Herkese selam arkadaşlar. Bir arkadaşım için (tekrar üniversite sınavına girecek) TYT-AYT matematik kaynak önerisi istiyorum sizlerden. Matematik temeli bayağı zayıf direkt 0. var mıdır öneriniz?
Aktif alabilir ancak işlem yeteneği olarak da çok kötüyse antrenmanlarla matematik.
0 için antrenmanlarla mat. Ve sonuç yayınlarını düşünebilirsin.
Arkadaşınızın seviyesini ben bilmiyorum.Peki aktif matematik mi yoksa antrenmanlarla matematik mi? Hangisini seçmeli? @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE siz ne önerirsiniz?
Okyanus 40 seansta kitabını kullanmıştım başlangıç seviyesi için gayet iyiydi. Ama o kadar düşük kitapların arkadaşınızın matematiğini geliştiricegini sanmıyorum. Acilin ilacı tyt matematiği öneririmHerkese selam arkadaşlar. Bir arkadaşım için (tekrar üniversite sınavına girecek) TYT-AYT matematik kaynak önerisi istiyorum sizlerden. Matematik temeli bayağı zayıf direkt 0. var mıdır öneriniz?
Okyanus 40 seansta kitabını kullanmıştım başlangıç seviyesi için gayet iyiydi. Ama o kadar düşük kitapların arkadaşınızın matematiğini geliştiricegini sanmıyorum. Acilin ilacı TYT matematiği öneririm.
Arkadaşınızın seviyesini ben bilmiyorum.
Antremanlarla matematik alsın o zaman.Hocam dört işlemden sonrası yok öyle düşünün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.