TYT AYT matematik ve geometriye nereden başlanmalı?

Ben bıyıklı matematikten konuları çalıştıktan sonra üzerine 3 kaliteli soru bankası çözüp ardından full kaliteli deneme çözmeyi düşünüyorum.
Eğer denemeden eksik konularım çıkarsa tekrar konu dinlerim yt üzerinden.
Günde üç dört saatimizi direkt matematik ve geometriye verirsek, 6 ayda yetişir inanıyorum ben. Yapılmayacak bir şey değil. Sabah full matematik ve geometri öğlen ve akşama doğru da diğer derslere çalışırsak yeterli.
Benim de yok matematik geometri temelim. Öyle böyle bodoslama çalışacağız, yoksa oturduğumuz yerden düşünerek olmaz.
Yetişse bile net hedeflerin yanlış. Tam tersini hedefle 35 ayt 25tyt+ yani tyt mat artması için uğraşmaktansa ayt aban ayt arttırmak için çabala.

Yetişse bile net hedeflerin yanlış. Tam tersini hedefle 35 ayt 25tyt+ yani tyt mat artması için uğraşmaktansa ayt aban ayt arttırmak için çabala.
Cevapladığınız için teşekkürler.
Herkes ayt matematikte 25 net için tyt matematiğin 30 net olması gerektiğini söyleyince ben de tyt matematiğe sürekli çalışıyordum

Merhaba. Benim alanım eşit ağırlık.
TYT matematikten 35 net.
AYT matematikten 25 net yapmam gerekiyor. Fakat temelim hiç yok.

Diğer derslerim çok iyi.
Sadece matematikte ne yapacağımı bilmiyorum.

Hangi YT kanalını izlemeliyim, hangi kaynaklardan çalışmalıyım bilmiyorum.
6 ay içinde istediğim netlere ulaşabilir miyim?

Dershaneye gitmiyorum, 2025 için hazırlanıyorum. Mezun olalı yıllar oldu. İlk kazandığım yıl TYT AYT matematik 20 net yapmıştım, o yıl gidemezdim okula. Şimdi tekrar hazırlanıyorum. Ama matematikte her şeyi unutmuşum, temelim yok.
Zero matematiği öneririm Mert Hocanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı