TYT-AYT matematikte 20-25 net yapmak zor mudur?

Aktiften başladığına göre temeli yoktur diye düşünüyorum zaten bunu araştırarak almıştır. Matematiğin İlacına geçişinde daha da rahatlayacaktır.
Matematiğin İlacına daha hızlı geçmesi sınav için daha sağlıklı olacaktır sadece TYT için konuşmak gerekirse 6 ayda rahat bir şekilde 3 kitabı bitirebilir.
Hocam AYT'ye 4-4.5 ay kala başlamayı düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum?

Gayet doğru bir yaklaşım olur zaten özellikle TYT fonksiyonlar konusunu iyice anlamadan AYT geçmek anlamsız olur çünkü AYT'nin temeli fonksiyonlar konusudur diyebiliriz. Elinizi çabuk tutun.

O zaman sırasıyla, aktif matematik, matematiğin ilacı TYT sb, 345 TYT, sonra Full AYT. Bu şekilde ilerlersem olur herhalde hocam.

O zaman sırasıyla, aktif matematik, matematiğin ilacı TYT sb, 345 TYT, sonra Full AYT. Bu şekilde ilerlersem olur herhalde hocam.
Bence şu anda aktifle aynı anda matematiğin ilacına da geçiş yapın. İkisini bir götürün, ilk önce aktiften sonra matematiğin ilacından çözümler yapın.

Bence şu anda aktifle aynı anda matematiğin ilacına da geçiş yapın. İkisini bir götürün, ilk önce aktiften sonra matematiğin ilacından çözümler yapın.

Öneri için teşekkür ederim hocam. Ben matematiğin ilacı'na üslü sayılar ve karekök'e daha gelmediğim için başlamıyorum. Hani önce aktifi bitirip sonra matematiğin ilacı'na başlayacaktım. Ama o da olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı