Satılık TYT-AYT Paket

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet

Stokeley

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Sin City
Merhaba arkadaşlar, 2022 YKS'ye hazırlanırken birçok test kitabım çözülmemiş, yarı çözülmüş ve çoğu çözülmüş şeklinde kaldı. Kitap fiyatları malum uçmuşken ihtiyacı olana bu şekilde bir paket hazırlamak istedim. Sıkışık olduğum için ve piyasadan nedir, nasıl olur pek anlamadığım için inceden bir baktım; böyle bir fiyat biçtim. Bilen eden arkadaşlar fiyat konusunda azdır çoktur uyarısı yaparsa bana sevinirim.

3D MAT DENEME 9 - 3TL

3D MAT DENEME 10 - 3TL

345 TYT DENEME 6 - 8TL

ACİL LİMİT-TÜREV FASİKÜL - 45TL (LİMİT 3 KARMA TEST BOŞ, TÜREV 10 KARMA TEST BOŞ)

ACİL İNTEGRAL FASİKÜL - 50TL (ÇOK AZ ÇÖZÜLDÜ 14 KARMA TEST BOŞ.)

ACİL LOGARİTMA-DİZİ FASİKÜL - 20TL (LOGARİTMA 6 KARMA TEST BOŞ, DİZİLERDE BİRKAÇ SORU BOŞ.)

Limit TYT FKB Kronometre - 23 TL (Biyoloji hiç çözülmedi, Fiziğin çoğu kimyanın birazı çözüldü.)

Karekök TYT Geometri Soru Bankası - 65 TL (Çok az çözüldü kitabın çoğu boş.)

Bilgisarmal TYT-AYT Geometri Soru Bankası - 70 TL (TYT Konuları neredeyse boş, AYT birazı çözülü.)

3D AYT Matematik Soru Bankası - 60 TL (Polinom, 2.Dereceden Denklemler, Parabol full boş. Eşitsizlik 1/7 çözüldü, Fonksiyonlar 2/6 çözüldü, Logaritma 5,5/9 çözüldü,

Dizi 1/9 (+3 soru) çözüldü, Trigonometri 10/16 çözüldü, Limit 3,5/9 çözüldü, Türev 8/21 çözüldü, İntegral karışık çözüldüğü için 100 boş soru var, Sayma ve olasılık 42 boş soru.)

Palme AYT Kimya Soru B. - 20 TL (%75-%80'i çözülü.)

Aydın AYT Kimya Soru B. - 22 TL (%75-%80'i çözülü.)

Orbital AYT Kimya Soru B. - 55 TL (%20-%30'u çözülü.)

345 AYT Fizik Soru B. - 10 TL (%90'ı çözülü.)

Miray AYT Matematik Soru B. - 30 TL

*AYT BİYOLOJİ KAYNAKLARIMDA SADECE SİSTEMLER, KOMÜNİTE VE POPÜLASYON ÇALIŞTIĞIM İÇİN BU ÜNİTELERE AİT TESTLER ÇÖZÜLDÜ.*

Palme AYT Biyoloji Soru B. - 40 TL

Miray 30 Deneme AYT Biyoloji - 15 TL

Biyotik AYT Biyoloji Soru B. - 35 TL

Paket içeriğinde ekstra verilecekler:
- +45 Anlayarak Hızlı Okuma (Paragraf için bayağı geliştiricidir.)
- 11.Sınıf Fizik VIP Yayınları Öğretmenin Ders Notları (Konuya dair notlar-testler şeklinde ilerlemektedir.)
- YGS LYS Palme Türkçe Dil ve Anlatım (Pakete dil bilgisi açısından eksik olmasın diye dahil ettim.)

574 TL ---> 420 TL

İletişime geçmek arkadaşlarla ilk önce Discord üzerinden konuşalım. Daha sonrasında kendilerine numaramı vereyim.

Discord: Wae$hin#0785

Sarıyer'de oturduğum için Sarıyer tarafında her türlü elden buluşabilirim. Kargo gönderimi isteyen müşteriler için kargoyu alıcı ödemeli göndermekteyim.

2023 YKS'ye hazırlanan herkese başarılar dilerim. Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.

Alıcı arkadaşlar için WhatsApp üzerinden yüzeysel bir şekilde kitapların sayfalarını gösterdiğim videoyu gönderebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…