TYT-AYT sınavlarına nasıl hazırlanıyorsunuz?

Makaleler
7
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sohbet etmek, tavsiye almak/vermek için açtığım bir konu. Nasıl hazırlanıyorsunuz, derslerde nerelerdesiniz, sıralama ve üniversite hedefleriniz nelerdir vb, konuşabiliriz.

Ben 12. sınıf sayısal öğrencisiyim. 2 gün okula gidip gelmekle beraber kalan günler de evde çalışıyorum.
Şu an için daha TYT ağırlıklı gidiyorum ama AYT'de çalışıyorum tabii ki.

TYT fizik ve kimyada birkaç konum kaldı ama biyolojide sıfırım diyebilirim.
Matematik genel olarak iyi gözüküyor ama TYT matematik ne olacağı belli olmaz. Geometri konularında da çok büyük eksiğim var, bu bayağı sıkıntı oluşturacak gibi.
Türkçede paragraf çözme yönünden bir sıkıntım yok ama dil bilgisi çok sıkıcı geliyor ve çalışmak istemiyorum.

AYT olarak da geçen sene 11. sınıfta pek sıkıntı çekmedim ama pandemi dolayısıyla eksik kalan konularım var.
12. sınıfı sevdim, konular güzel başladı.

Hayalim yapay zeka mühendisliği ama sıralamaları bayağı yüksek. Benden bu kadar, sizde durumlar nasıl?
Teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum.

Dostum şuan ne durumdasın? Benim TYT sosyal ve biyoloji hariç bitti. 70-80 arası net yapıyorum. AYT'de Kimya yarıladım, fizikten birkaç konu ve matematikten birkaç konu bitirdim. Güzel bir şekilde gidiyorum ancak biyoloji olmuyor nasıl yapacağımı da bilmiyorum. Biyolojide temelim yok ve lise boyunca yazılı dışında biyolojiden soru çözmüş değilim. Bilmiyorum belki çalışsam olur ama hiç çalışmayı denemedim, sözel sıkıcı diye çalışasım gelmiyor. Hedef bilgisayar mühendisliği. Sıralama olarak 30-40 bin hedefliyorum. İyi çalışmalar :).

Sohbet etmek, tavsiye almak/vermek için açtığım bir konu. Nasıl hazırlanıyorsunuz, derslerde nerelerdesiniz, sıralama ve üniversite hedefleriniz nelerdir vb, konuşabiliriz.

Ben 12. sınıf sayısal öğrencisiyim. 2 gün okula gidip gelmekle beraber kalan günler de evde çalışıyorum.
Şu an için daha TYT ağırlıklı gidiyorum ama AYT'de çalışıyorum tabii ki.

TYT fizik ve kimyada birkaç konum kaldı ama biyolojide sıfırım diyebilirim.
Matematik genel olarak iyi gözüküyor ama TYT matematik ne olacağı belli olmaz. Geometri konularında da çok büyük eksiğim var, bu bayağı sıkıntı oluşturacak gibi.
Türkçede paragraf çözme yönünden bir sıkıntım yok ama dil bilgisi çok sıkıcı geliyor ve çalışmak istemiyorum.

AYT olarak da geçen sene 11. sınıfta pek sıkıntı çekmedim ama pandemi dolayısıyla eksik kalan konularım var.
12. sınıfı sevdim, konular güzel başladı.

Hayalim yapay zeka mühendisliği ama sıralamaları bayağı yüksek. Benden bu kadar, sizde durumlar nasıl?
Teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum.
Üniversite okumayacağım için kafam rahat.

@JessePinkMan09 Sizi kendime çok benzettim 😄. Benim de TYT sosyal ve biyoloji duruyor, bir de fizikte 2 konum kaldı. Net sayılarımız da çok benzermiş. AYT olarak 11. sınıfım verimli geçtiği için onları biraz erteliyorum. Genel olarak iyi bir şekilde gidiyorum gibi... Başarılar, kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı