4 433725 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.206 Çözümler 11 26 Ağustos 2022 #11 0Parşömen dedi: O hocayı ben de pek sevmiyorum fazla şımarık anlatıyor. Rüştü Hoca'yı izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Rüştü Hoca geçen sene konu konu anlatmıyordu sanırım. Bakayım teşekkürler.
0Parşömen dedi: O hocayı ben de pek sevmiyorum fazla şımarık anlatıyor. Rüştü Hoca'yı izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Rüştü Hoca geçen sene konu konu anlatmıyordu sanırım. Bakayım teşekkürler.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 26 Ağustos 2022 #12 Şu Türkçe için benim de bir kanala ihtiyacım var. 0Parşömen dedi: O hocayı ben de pek sevmiyorum fazla şımarık anlatıyor. Rüştü Hoca'yı izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kadir gümüşten mi bahsediyorsunuz sizde? Son düzenleme: 26 Ağustos 2022
Şu Türkçe için benim de bir kanala ihtiyacım var. 0Parşömen dedi: O hocayı ben de pek sevmiyorum fazla şımarık anlatıyor. Rüştü Hoca'yı izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kadir gümüşten mi bahsediyorsunuz sizde?
0Parşömen Megapat Katılım 12 Mart 2017 Mesajlar 370 Çözümler 1 Yer İstanbul 26 Ağustos 2022 #13 Ester Hirsch dedi: Şu Türkçe için benim de bir kanala ihtiyacım var. Kadir gümüşten mi bahsediyorsunuz sizde? Genişletmek için tıkla... Evet.
Ester Hirsch dedi: Şu Türkçe için benim de bir kanala ihtiyacım var. Kadir gümüşten mi bahsediyorsunuz sizde? Genişletmek için tıkla... Evet.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 26 Ağustos 2022 #14 0Parşömen dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam rüştü hocanın sıfırdan Türkçe kampı var o nasıl?
0Parşömen dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam rüştü hocanın sıfırdan Türkçe kampı var o nasıl?
0Parşömen Megapat Katılım 12 Mart 2017 Mesajlar 370 Çözümler 1 Yer İstanbul 26 Ağustos 2022 #15 Ester Hirsch dedi: Hocam rüştü hocanın sıfırdan Türkçe kampı var o nasıl? Genişletmek için tıkla... İyidir hocam oradan çalışabilirsiniz.
Ester Hirsch dedi: Hocam rüştü hocanın sıfırdan Türkçe kampı var o nasıl? Genişletmek için tıkla... İyidir hocam oradan çalışabilirsiniz.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 26 Ağustos 2022 #16 0Parşömen dedi: İyidir hocam oradan çalışabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oradan çalışıp elimdeki 345 Türkçe kaynağındaki soruları çözebilir miyim?
0Parşömen dedi: İyidir hocam oradan çalışabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oradan çalışıp elimdeki 345 Türkçe kaynağındaki soruları çözebilir miyim?
0Parşömen Megapat Katılım 12 Mart 2017 Mesajlar 370 Çözümler 1 Yer İstanbul 26 Ağustos 2022 #17 Ester Hirsch dedi: Oradan çalışıp elimdeki 345 Türkçe kaynağındaki soruları çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çözebilirsin hocam.
Ester Hirsch dedi: Oradan çalışıp elimdeki 345 Türkçe kaynağındaki soruları çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çözebilirsin hocam.
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #18 Ester Hirsch dedi: Eyüp b yi tüm konular bittikten sonra gelişmek için mi izlesek daha uygun? Genişletmek için tıkla... Tek hocayla ilerlemek en iyisi takıldığın yer olirsa anca başkasından dinlersin orayı. Ve başlangıç için de videoları bu sene çekiyor diye biliyorum
Ester Hirsch dedi: Eyüp b yi tüm konular bittikten sonra gelişmek için mi izlesek daha uygun? Genişletmek için tıkla... Tek hocayla ilerlemek en iyisi takıldığın yer olirsa anca başkasından dinlersin orayı. Ve başlangıç için de videoları bu sene çekiyor diye biliyorum