TYT başlamak için geç mi?

Yarından itibaren başlayacağım gibi artık hocam

Ben 345 allstar hediyesi aldım onunla çalışıyorum eğer bütçeniz varsa YouTube'deki neredeyse tüm hocalar var. Alırsanız rahat ilerlersiniz. Ben ona güveniyorum şahsen. Boykot diyenler de var onları bence takmayın o zaman YouTube'dan ders çalışmasınlar tüm YouTube bizde.

Panik havasına gerek yok. Daha sonbahara girmemişken nasıl düşünceler bunlar böyle?

Ben 10. sınıftan 11e geçerken sadece tyt matematik konularını tekrar edip netlerimi 70 bandına çekip bırakmıştım. 11. sınıf boyunca da 1 tane tyt matematik soru bankası bitirdim ve yaza 75 civarı bir netle başladım. Sonuç olarak hamda 906. yerleştirmede 1285. oldum yani çokta kasmaya gerek yok. Sınavdaki başarın bana göre son yılda bile değil son 5-6 aydaki temponla belirleniyor.

Sağ olun hocam.

11.sınıfa geçeceğim bu yaz hiç ders çalışmadım. Daha TYT'ye başlamak için hala çok mu geç ya da nasıl bir yol izlemem lazım?
hayır değil bende yeni başladım eyp b nin 11. sınıf videosunu izle yeni atmış. ilk 12 konuyu bitirmeye çalış bende öyle yapıcam

11. sınıf boyunca hangi kaynağı çözdünüz ben orta seviyedeyim geo hariç matta en kolay bir denemede 17 net yaptım 0 çalışma ile. Elimde 345 Bilgi Sarmal ve hız ve renk ar hangisini ya da hangilerini 11 boyunca kullanayım.

Ben Orijinal çözdüm fakat benim netlerim çözmeden önce de 25-30 arasındaydı o yüzden size önerim Acil olacaktır ilaç olan değil normal fakat elinizdekilerden birisini kullanmak istiyorsanız 345 i kullanın derim. Kullanırken çözemediğiniz soruların her biri için özel özel düşünmeniz gerek sonuçta yaklaşık 200 günden fazla bir süreden bahsediyoruz günde 2 sayfa çözmeniz bile kitabı bitirmek için yeterli olur fakat siz en az 2 test çözmeye çalışın. Geometri temeliniz yoksa karekök geometri çok önemli bir kaynaktır benim yaptığıma ek olarak yıla yayacak şekilde onuda temin edip bitirebilirsiniz. Çalışmanızda başarılar dilerim kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…