Merhaba, şu anda sınavlarda matematikte 5 net yapıyorum. 30 net yapan arkadaşım bu kitabın 5 net için uygun olduğunu ve beni geliştireceğini söyledi. Forumdaki insanlara danışmak istedim. Bilgi Sarmal TYT matematik kitabını alınır mı?
5 Netin varsa seni hiçbir soru bankası kurtaramaz önce konuları konu anlatımıyla ve videolarla bitir yanında herhangi bir kolay soru bankası zaten işini görür bu Bilgi Sarmal da olabilir başka bir kitap da
Hayırlı olsun, kitap iyi. Kitap alınır da aslında Matematik için her kaynak faydalı olur. Önce eksikliklerinizi kapatmaya çalışın, eksikliklerinizi kapatırken bir yandan soru çözmeyi de ihmal etmeyin.
Hayırlı olsun, kitap iyi. Kitap alınır da aslında Matematik için her kaynak faydalı olur. Önce eksikliklerinizi kapatmaya çalışın, eksikliklerinizi kapatırken bir yandan soru çözmeyi de ihmal etmeyin.
Teşekkür ederim, konuları biliyorum. Ortaokul ve lisede sorular için çok fazla zaman ayıramadım ama dersleri dinledim. Şu anda 30. sayfadayım ve zor olmadı.
@ahmettt077, deneme için henüz erken. TYT ve AYT konularını bir arada götürmeye çalışın. Kasım gibi TYT denemelerine başlarsınız. En geç Aralık ayında TYT denemelerine başlamış olun.
5 Netin varsa seni hiçbir soru bankası kurtaramaz önce konuları konu anlatımıyla ve videolarla bitir yanında herhangi bir kolay soru bankası zaten işini görür bu Bilgi Sarmal da olabilir başka bir kitap da