Daha aralık başı ya ne uğraşmaya değmezi. Sınavdan önceki gün akşam kafama esti 4 saatlik TYT biyoloji full tekrar izledim sevdiğim bir hocadan. Adam 3 soru tutturdu size yemin ediyorum sınavda gülüyordum daha dün izledim diye. Benim 12 saatte biriktirdiğim bilgi bana 3 net kazandırdı o adam sayesinde TYT feni fulledim. Siz gerçekten 4670 saatte hiçbir şey yapamayacağınızı mı düşünüyorsunuz? Çözdüğünüz ve çözeceğiniz onca sorunun hiçbir benzerinin çıkmayacağını, hiçbir aşinalığınızın olmayacağını mı düşünüyorsunuz?
Hiç bilmeyin, temeliniz olmasın vesaire fark etmez. TYT fen zaten çok kolay. Adamakıllı dersin başına geçip her branşa çok detaylamasına olmadan çalışırsanız 2 bilemedin 3 haftada bitirirsiniz feni. Matematikte disiplinli şekilde her gün olmasa da bütün problem türlerini 2 kitaptan bitirip denemelere başlarsanız geometrisiz iyi yerlere gelirsiniz. AYT çalışacaksanız bile çok zamanınız var, sadece TYT yapacaksanız çok daha fazla zamanınız var. Ayrıca TYT fen için şöyle söyleyeyim genelde denemeler ve hocalar sınavda çıkandan çok daha zor soruyorlar. Özellikle bu yılın çıkmışlarını çözerseniz görürsünüz.