TYT bitirme programı almak mantıklı mı?

Kolay değil, ama zor hiç değil. Ertelemek yerine, kızmak yerine, yapamıyorum demek yerine başlayıp yol alınca devamı geliyor kesinlikle.
Çok ama çok doğru. Özellikle sınavdan çıktıktan sonra anlıyorsunuz bunu. Şuan yaptığınız biraz saçma. Yetiştiremiyorum, yapamıyorum işini sınava günler kala düşünürsünüz şimdi hiç değil.

Teşekkür ederim önerileriniz için ama problemler bana çok zor geldi biraz baktım da gerçi matematiğin tamamı benim için kabus gibi de neyse TYT fen konusunda haklısınız ama bu sene sınavda biraz zorladılar diye biliyorum ve sadece TYT'ye gireceğim AYT ile işim yok.

Kolay değil, ama zor hiç değil. Ertelemek yerine, kızmak yerine, yapamıyorum demek yerine başlayıp yol alınca devamı geliyor kesinlikle.

Vaktinize bağlı hocam nasıl isterseniz.

Yanlış anlamayın ama matematiği gerçekten yapamıyorum diğer branşlar yine iyi kötü yapılabiliyor ama matematik ayrı bir seviye benim gözümde imkansızın ötesinde gibi.

Hocam 6 ayda değil 2 ayda bile bitirilebilir. İstediğin kampı belirleyebileceksin hem.

2 ayda biraz abartı olmaz mı yanlış anlamayın çoğu kişi 9 ay uğraşıyor bu sınav için 2 ayda olsa herkes yapardı diye düşünüyorum.

2 ayda biraz abartı olmaz mı yanlış anlamayın çoğu kişi 9 ay uğraşıyor bu sınav için 2 ayda olsa herkes yapardı diye düşünüyorum.
2 ayda Matematik ve Türkçe bitecek. Ortalama 130 gün kala diğer branşlara fazlasıyla yeter hocam en kötü bir yerden başlamış olursunuz. 130 gün kala Türkçe ve matematik gibi branşların bitmiş olması büyük avantaj bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…