TYT Branş deneme önerisi

cilginlokmaci45

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 8GB
16GB RAM
2X500 GB SSD
İ3 10105F 3.70Ghz İşlemci
H410MH S2 Anakart
TYT Türkçe - sosyal ve matematik branş deneme önerir misiniz?
TYT Türkçe ortalama 34 net falan geliyor. Sosyal 15-16. matematik ise 15-16 falan. Zorluklarını da belirtip önerirseniz çok sevinirim teşekkürler.

Tyt Türkçe güncel bulursan Limit yayınları. Piyasadaki en zor kaynaktır. Matematik içinde 345 bakabilirsiniz orta seviyedir. Daha ilerisi Orijinal ve 3D olur.
Sosyal için yine 3D alabilirsiniz hocam.

TYT Türkçe güncel bulursan limit yayınları. Piyasadaki en zor kaynaktır. Matematik içinde 345 bakabilirsiniz orta seviyedir. Daha ilerisi orijinal ve 3D olur.
Sosyal için yine 3D alabilirsiniz hocam.

Sosyal ve matematik tamam da hocam Türkçe için sorum olacak.
Krallar karması Türkçede 38 net.
Orbital Türkçede 34 net.
Yayın denizi Pro Türkçede 36.25 net yapmışım son denemelerde. Buna rağmen sizce limit zorlar mı yoksa bir tık daha kolay bir deneme daha sağlıklı olur mu? Olursa ne önerirdiniz?

Yayın denizi kolay bir yayın hocam. Krallar karmasında da hangi yayını çözdünüz farklı farklı denemelerin toplanmış hali değil mi o? Kendilerine ait paragraf kitabı var diye biliyorum. Keza orbital hakkında da bilgim yok kimya ile özdeşleşmiş bir yayın. Eğer 3D de yüksek netler yapmışsanız çözebilirsiniz Limit. Netten ziyade sürekli deneme çözmekde yararlı. Sürenizi düşürür. YKS de maksimum 40-45dk ayırın Türkçeye. Oluru budur. Limit ile 26dk görmüştüm.

Şöyle diyeyim 3D paragraf var bende onda 16 soruyu 18-19dk falan çözüyorum 2 yanlış falan geliyor ortalama. Sizce ne yapmalıyım?

Şöyle diyeyim 3D paragraf var bende onda 16 soruyu 18-19dk falan çözüyorum 2 yanlış falan geliyor ortalama. Sizce ne yapmalıyım?
Hocam ekstra Deneme çözmenin size zararı olmaz. Zaten birden fazla. Bir iki çözdünüz zor geldi kenara atar sonra çözersiniz. Bütçenizi zorlamazsa limit öneririm. Ya da 3D farketmez.

Hocam ekstra deneme çözmenin size zararı olmaz. Zaten birden fazla. Bir iki çözdünüz zor geldi kenara atar sonra çözersiniz. Bütçenizi zorlamazsa limit öneririm. Ya da 3D fark etmez.

İkisini de alırım. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…