TYT çalışma tavsiyesi

phinXx

Hectopat
Merhaba, şu an 10. sınıf öğrencisiyim ve seneye sayısal seçeceğim. En az ilk 10 bine girmek hatta derece yapma hedefim var. 9. sınıf Online derslerden dolayı verimli geçmedi fakat yaz tatilinde dershane ve okul kurslarıyla beraber hallederim diye düşünüyorum. Her gün düzenli olarak paragraf çalışıyorum ve sayısal derslerin tekrarı ile soru çözümü yapıyorum. Matematik haricinde diğer sayısal derslerde hiç sıkıntım yok fakat matematikte konuları anlamama rağmen sorularda zorlanıyorum. Matematik için ve genel olarak verebileceğiniz tavsiyeler var mıdır? Ayrıca tarih ve coğrafyada dersleri dinlemek dışında ekstra hiçbir şey yapmıyorum, sizce TYT için şimdiden onlara da çalışmam gerekir mi yoksa daha sonraya mı bırakmalıyım? Cevaplarınız için teşekkürler :)

Son düzenleme:
Matematik için karekök 0 alıp başlayabilirsiniz. Sonuç yayınlarının fasikülleri de olur, ikisi temel kitaptır. Sana belirli bir matematik temeli attıracaktır. Şimdiden halletmen daha iyi olur.

Matematik için karekök 0 alıp başlayabilirsiniz. Sonuç yayınlarının fasikülleri de olur, ikisi temel kitaptır. Sana belirli bir matematik temeli attıracaktır. Şimdiden halletmen daha iyi olur.

Hocam şu an elimde 10. matematik için bilgi sarmal, palme ve paraf var. Söylediğiniz kitapları yazın TYT'ye başlarken kullansam, şimdilik bu kitaplardan ilerlesem olur mu? @333365

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı