TYT çalışmaya ne zaman başlanmalı?

efeburada

Hectopat
Daha fazla  
Selam herkese,9. sınıfa yeni başladım ve malum YKS var önümde.
Anadolu lisesindeyim ve sayısal seçmeyi düşünüyorum, sizce TYT çalışmaya başlamalı mıyım?
9 ve 10 müfredatı içerdiğinden 10. sınıf zorlar ve çözememekten korkuyorum ama 10'da başlarsam da yetişir mi korkusu olacak.
Sizce ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Brom 9U halletsen bu sene seneye 9'da cok zorlanmazsin tekrar gecersin 10a agirlik verirsin.
Sonraki sende ayni sekilde devam etsen super olur.

Selam herkese,9. sınıfa yeni başladım ve malum YKS var önümde.
Anadolu lisesindeyim ve sayısal seçmeyi düşünüyorum, sizce TYT çalışmaya başlamalı mıyım?
9 ve 10 müfredatı içerdiğinden 10. sınıf zorlar ve çözememekten korkuyorum ama 10'da başlarsam da yetişir mi korkusu olacak.
Sizce ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
9. Sınıfta yapman gereken islediginiz konuları gün gün tekrar etmek. Onun dışında şuan yks için başka bişey yapamazsın. 9. Sınıf konularını iyi bir şekilde öğrenmen yeterli olur şimdilik

Daha 9. sınıfsın, şimdiden YKS'yi bu kadar fazla düşünmene gerek var mı sence? 9 ve 10. sınıfta dersleri dikkatli dinleyip iyi bir şekilde çalış, okul sınavlarından iyi almaya çalış o sana yeter şimdilik. 11. sınıfa geçeceğin zaman ufak tekrar için başlarsın.

Bir 12.sınıf öğrencisi olarak şöyle tavsiye verebilirim. Daha yolun başındasın zaten. Şu an YKS odaklı değil de normal bir şekilde 9. sınıf odaklı olarak günlük düzenli tekrarını, soru çözümünü vs. yaparak ilerlemen daha iyi olur. Zamanında derslere önem verirsen zaten kafan rahat olur. Seneye de yine 10. sınıf ağırlıklı olarak ilerlersin ama 9. sınıf konularını da arada tekrar edersin canlı tutabilmek için aklında. 11'e geçince de artık YKS düzeyinde çalışmaya başlarsın ufak ufak ilerlersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı