V vipex Kilopat Katılım 1 Şubat 2019 Mesajlar 60 6 Haziran 2024 #1 Sadece TYT yapıp AYT'de 0net yapsak sözel veya sayısal puan hesaplanır mı?
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.865 Çözümler 7 6 Haziran 2024 #2 Hocam AYT için işaretlemezseniz AYT puanı sayılmıyor. Sayısalcı iseniz sözelden işaretlemezseniz sıralamanız olmaz mantığı bu şekilde.
Hocam AYT için işaretlemezseniz AYT puanı sayılmıyor. Sayısalcı iseniz sözelden işaretlemezseniz sıralamanız olmaz mantığı bu şekilde.
V vipex Kilopat Katılım 1 Şubat 2019 Mesajlar 60 6 Haziran 2024 #3 Demek istediğim sadece TYT çözsem AYT boş bıraksam 4yıllık tercih yapabilir miyim?
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.865 Çözümler 7 6 Haziran 2024 #4 vipex dedi: Demek istediğim sadece TYT çözsem AYT boş bıraksam 4yıllık tercih yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben de dedim ki eğer AYT için işaretleme yapmazsanız sıralamanız olmaz.
vipex dedi: Demek istediğim sadece TYT çözsem AYT boş bıraksam 4yıllık tercih yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben de dedim ki eğer AYT için işaretleme yapmazsanız sıralamanız olmaz.
V vipex Kilopat Katılım 1 Şubat 2019 Mesajlar 60 6 Haziran 2024 #5 İşaretlesem fakat eksi net olsa sıralama olur mu?
F Furkan___ Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 521 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Haziran 2024 #6 vipex dedi: Demek istediğim sadece TYT çözsem AYT boş bıraksam 4yıllık tercih yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ayt boş bıraksan yapamazsın ama heralde istediğin alan derslerinden biri 1+ net üzeri olunca tercih yapabiliyosun.
vipex dedi: Demek istediğim sadece TYT çözsem AYT boş bıraksam 4yıllık tercih yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ayt boş bıraksan yapamazsın ama heralde istediğin alan derslerinden biri 1+ net üzeri olunca tercih yapabiliyosun.