TYT coğrafya nasıl çalışılır?

kaanzzz

Decapat
TYT Sosyal kısmında tarih, felsefe ve dinim iyi lakin coğrafya ya gelince yapamıyorum ve bu tatilde coğrafya sorununu çözmek istiyorum.
Sizce nasıl coğrafya çalışabilirim?

TYT Sosyal kısmında tarih, felsefe ve dinim iyi lakin coğrafya ya gelince yapamıyorum ve bu tatilde coğrafya sorununu çözmek istiyorum.
Sizce nasıl coğrafya çalışabilirim?

Kısa kamplar oluyor diğer yazan kişinin dediği gibi onlarla ilerleyebilirsin. Bir de ogm materyal veya MEBİ gibi yerlerden sorularla pekiştirebilirsin. İkisi de MEB'e ait olduğu için sınava daha uygun olur diye düşünüyorum.

Coğrafyanın kodlarından dünya haritası kampı ve TYT kampıyla halledebilirsin.

Kısa kamplar oluyor diğer yazan kişinin dediği gibi onlarla ilerleyebilirsin. Bir de ogm materyal veya MEB'i gibi yerlerden sorularla pekiştirebilirsin. İkisi de MEB'e ait olduğu için sınava daha uygun olur diye düşünüyorum.

Teşekkürler peki bir kaynaktan ilerlemek mi yoksa sosyal denemesi alıp çözmek mi daha yararlı olur.

Teşekkürler peki bir kaynaktan ilerlemek mi yoksa sosyal denemesi alıp çözmek mi daha yararlı olur.

Bana kalırsa deneme ile ilerle. Zaten internette fazlasıyla test bulunuyor ekstra bir kaynağa gerek yok. Eğer ilerleyen zamanlarda deneme ile olmadığını görürsen bir kaynağa geçersin. Kaynak olarak da Apotemi'nin sosyal bilimler testi var onu önerebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı