zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 31 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar sayisal ogrencisi olarak benim coğrafya bilgim 0 ve hiç sevmediğim için coğrafya çalışmak istemiyorum. Sadece coğrafya hakkında çıkabileceği kesin olan üniteler ve konuları yazar mısınız? 5 de 3 yapsam yeterli olur diye düşünüyorum.
Arkadaşlar sayisal ogrencisi olarak benim coğrafya bilgim 0 ve hiç sevmediğim için coğrafya çalışmak istemiyorum. Sadece coğrafya hakkında çıkabileceği kesin olan üniteler ve konuları yazar mısınız? 5 de 3 yapsam yeterli olur diye düşünüyorum.
0Parşömen Megapat Katılım 12 Mart 2017 Mesajlar 370 Çözümler 1 Yer İstanbul 31 Temmuz 2022 #2 İklim Bilgisi Nüfus ve Yerleşme İç ve Dış Kuvvetler Konularından neredeyse her sene çıkıyor. Bu konulara çalışırsanız garanti 2 net yaparsınız diye düşünüyorum.
İklim Bilgisi Nüfus ve Yerleşme İç ve Dış Kuvvetler Konularından neredeyse her sene çıkıyor. Bu konulara çalışırsanız garanti 2 net yaparsınız diye düşünüyorum.