TYT deneme önerisi

Emre Seymen

Decapat
Daha fazla  
Ben TYT'ye başlamak istiyorum, bunun içinde deneme alacağım önerdiğiniz güzel denemler varsa yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
hayır bitirmedim
Konularını %90 civarında bitirmeden genel tyt denemelerine başlamanı önermem.11.sınıfın başında öyle bişeye kalkışmıştım mattan,aldığım denemenin bana bir katkısı olmadı.Mümkün olduğu kadar kısa sürede konu bilgini ort.bir düzeye getirip denemeye başlarsan senin için daha iyi olur.Bilmiyorum deneme önerisine test kitabı yazıyorum ama belki faydası dokunur.
Bilgi sarmalın dil bilgisi.
Sosyalde 12+ üstü yapıyorsanız bilgi s. sosyal denemesini öneririm.Coğrafyayı da cografyanin kodlarından özet videolarından yavaş yavaş halledin.
Matta 15netle başladığımda 345 mat çözmüstüm tamamen,bitirdiğimde 30sorudan 25+ustü yapmaya başlamıştım.Soruları anlayarak çözmelisiniz çözmek için değil.Ondan sonra orijinal,bs gibi yayınların denemesiyle çıtayı yükseltmeye başlayın derim.
Geometride kenan karanın bana çok faydası dokundu,pdf alıp kendin denedikten sonra onun cözmesi çok gelistiriyor insanı bunun yanında orijinal geo alırsan kafan rahat gezersin.
Fende 345fizik,orbital veya palme kimya , 345 biyo da fayda sağlar ama kimya ve ozellikle biyolojide haftada 2-3 gün tekrar yaparak dönmek lazım.Ben hepsinde b.s. branş denemelerini kullanmıştım çok faydasını gördüm.
Genel deneme olarak da önerim 2-3 ayda bir msü ve ösymnin tytlerinden çözmeniz sınavın aslında zor olmadığını görünce rahatlıyor insan.
Altınkarma gibi yayınlar vardı bende ama içindeki kaliteli yayın sayısını ben beğenmiyorum.Onun yerine bilinen yayınların genel denemelerini alıp bir ondan bir bundan çözmeniz yarar sağlar size.Sınav için yardıma ihtiyacınız olursa yazabilirsiniz

Bes yayınları ulti serisi. gayet kolaydır tavsiye ederim içinde belirleyici sorularda vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı