TYT deneme önerisi

KeremKutayK

Hectopat
Daha fazla  
Malumunuz sınavlar yaklaştı ve bende yeni yeni denemelere başladım hedefime bağlı olarak. Öncelikle ama Apotemi, 345, Bilgi Sarmal filan söylemeyin, hiçbir işe yaramıyorlar. Kendim çözdüm mantıksız zorluyorlar. Ens, soru kalesi gibi yayın denemeleri önerin. Yani kıyı da köşede kalmış yayın denemeleri önerin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıyıda köşede kalmış yayınların kıyıda köşede kalmasının sebebi sınav alıştırmasından uzak olmasıdır. Yeni piyasaya çıkmış keşfedilmemiş ya da underrated yayın bulmada iyi şanslar. Bazen popüler olandan gitmek zarar vermez. MEB kitapları ve geçmiş yıllar ÖSYM denemeleri en yakınıdır. Hayırlısı olsun hakkında.

Karekök, acil ve palme yayınlarını önerebilirim.@RamizKaraeski17 dediği gibi underrated yayınları denemek veya popülerleri denemek kimseye zarar vermez.. ÖSYM en iyisidir en yakınıdır hocamın da dediği gibi. Başarılar dilerim

Kıyı da köşede kalmış yayınların kıyı da köşede kalmasının sebebi sınav alıştırmasından uzak olmasıdır. Yeni piyasaya çıkmış keşfedilmemiş ya da underrated yayın bulmada iyi şanslar. Bazen popüler olandan gitmek zarar vermez. MEB kitapları ve geçmiş yıllar ÖSYM denemeleri en yakınıdır. Hayırlısı olsun hakkında.

Bana bu laf geçen sene söylendi ve inanır mısın bana AYT de en çok katkıyı bu kıyı da köşede kalmış denemeler verdi. AYT öncesi girdiğim 4 denemeden nokta atışı 10 soru geldi ve 20 edebiyat neti yaptım daha önce 10 nete çıkamamıştım. TYT'de de aynı şey. Asıl popüler denemelerin bir yararı yok ya da zor denemelerin bir yararı yok. YKS de sorulması imkansız tipteki sorularla neden zaman kaybedesin? Hatta bakın sosyal - fen olmak üzere en az bunlardan toplam 10 tane birebir bilinmedik denemelerin soru bankalarının soruları soruldu.

Karekök, acil ve palme yayınlarını önerebilirim.@ramizkaraeski17 dediği gibi underrated yayınları denemek veya popülerleri denemek kimseye zarar vermez. ÖSYM en iyisidir en yakınıdır hocamın da dediği gibi. Başarılar dilerim.

Ben hiç yararını göremedim bu popüler yayınların bu yüzden soğudum o yayınlardan.

Son düzenleme:
345 ve Apotemiyi anladım da Bilgi Sarmalı tam sınava yönelik sorular soruyor ve orta seviye bir yayın. Sırf popüler diye sevmeminizi de anladım ama bir şans verin. Çoğu yayın arasından YKS ayarında düzgün soruları olan bir kaç yayından biri.

345 ve Apotemi'yi anladım da Bilgi Sarmal'ı tam sınava yönelik sorular soruyor ve orta seviye bir yayın. Sırf popüler diye sevmeminizi de anladım ama bir şans verin. Çoğu yayın arasından YKS ayarında düzgün soruları olan birkaç yayından biri.

Şu an bana bir sürü yayın lazım çünkü 20 tane deneme alacağım toplu şekilde. Hadi tamam Bilgi Sarmal'ı da eklerim. 3 tane yayınevinin denemesi elimde. Biri ens diğeri soru kalesi diğeri bs. Birkaç tane daha lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı