TYT deneme sonuçlarım kötü

adaswre

Hectopat
Yer
Newark
Daha fazla  
Arkadaşlar 11.sınıfım. TYT deneme sonuçlarım ya çok düşük ya da ortalama. Bilgi Sarmalı'nın denemesinde 74,25 net yapmıştım. Bugün olduğum altın karmanın denemesinde ise 51 net yaptım. Son 2 haftadır TYT çalışmadım.
Okulun ilk denemesinde 36,5 net yapmıştım. Ne önerirsiniz? Böyle olması iyi mi kötü mü?

Arkadaşlar 11.sınıfım. TYT deneme sonuçlarım ya çok düşük ya da ortalama. Bilgi Sarmalı'nın denemesinde 74,25 net yapmıştım. Bugün olduğum altın karmanın denemesinde ise 51 net yaptım. Son 2 haftadır TYT çalışmadım.
Okulun ilk denemesinde 36,5 net yapmıştım. Ne önerirsiniz? Böyle olması iyi mi kötü mü?
11.sınıf için gayet normal. Yavaş yavaş konulara çalışmaya başlayabilirsiniz. Matematik ilk 12 konu Türkçe anlam bilgisi gibi.

TYT 6.sı olan arkadaşım 12. Sınıf başında o netleri yapıyordu. Kesin bir şey söylemek zor. Ama netlerin gayet iyi gibi. 11. Sınıf dersleri çok önemli, TYT çalışacağım diye onları aksatma. 12 de 11'in konuları biraz başa bela olabiliyor.

Türkçede dil bilgisi temelim hiç yok onun için ne yapmalıyım?
Dil bilgisi ortalama bir insan için maksimum 3 hafta sürer. Dil bilgisi kampları var YouTube'da onlar yeterli olur. Ama kuralları ezberlemek ile uğraşmayın. Unutursunuz.

Dostum netlerini bilemem ancak benim çok iyi üniversiteler kazanan arkadaşlarımın hepsi 11. sınıfta sınav modundalardı sende o kafaya bir an önce gir ve o netlerini yükselt.

Netler deneme çözerek artacak zaten. Bolca deneme çözüp pratik yap, eksik olduğun konuları yanlış yaptığın sorulardan ya da boş bıraktıklarından belirle.
Net düşük çıktı diye üzülmeye gerek yok, zamanla artacak.
Genel deneme çözmek için bence erken, önce branş denemeleri çöz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı