Süleyman Albayrak Hectopat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #1 Elimde TYT denemesi mevcut. Bu denemeyi DGS sınavına hazırlanırken kullanabilir miyim?
M mehmetılhan Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 514 24 Eylül 2022 #2 Soru çözmek için güzel olabilir ama deneme formatında çözmen pek mantıklı değil. Çünkü soru adetleri vs. farklı
Soru çözmek için güzel olabilir ama deneme formatında çözmen pek mantıklı değil. Çünkü soru adetleri vs. farklı
Süleyman Albayrak Hectopat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #3 mehmetılhan dedi: Soru çözmek için güzel olabilir ama deneme formatında çözmen pek mantıklı değil. Çünkü soru adetleri vs. farklı. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim Konuyu kapatabiliriz.
mehmetılhan dedi: Soru çözmek için güzel olabilir ama deneme formatında çözmen pek mantıklı değil. Çünkü soru adetleri vs. farklı. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim Konuyu kapatabiliriz.