TYT düzeni nasıl sağlanır?

ozyegen

Femtopat
Daha fazla  
12.sınıfa yeni geçmiş bir YKS öğrencisiyim. Sabahları düzenli paragraf ve gün içinde Türkçe ve matematik çalışıyorum. Özellikle matematiğe en az 5 saat gidiyor çünkü 2 kaynaktan çözüyorum. Diğer derslere de zaman ayırmak istiyorum. Öte yandan TYT matematiği hızlı bir şekilde bitirmek istiyorum. Şu an ilk 12 konu daha bitmedi yarısından bir tık fazlası bitti zaten ama size de sormak istiyorum. Sizce bu ders dengesini nasıl oluşturabilirim? Matematiği bu kadar hızlı bitirme çabasına girmeli miyim ya da TYT matemaik bitmeden diğer konulara atlamam mı gerek?

Türkçe matematik için iyi gidiyorsunuz, matematiğe çok vakit ayırmak zorundasınız zaten. Yanına bazı günler geometri ve 2 fen dersini eklerseniz on numara olur.

ilk 12 konuda her gün 1 konuyu bitirmek istiyorum ama dediğim gibi 2 kaynak olduğu için zaman yetmiyor. Bu konuları zamana nasıl yaymalıyım
Türkçe matematik için iyi gidiyorsunuz, matematiğe çok vakit ayırmak zorundasınız zaten. Yanına bazı günler geometri ve 2 fen dersini eklerseniz on numara olur.

İlk 12 konuda her gün 1 konuyu bitirmek istiyorum ama dediğim gibi 2 kaynak olduğu için zaman yetmiyor. Bu konuları zamana nasıl yaymalıyım

Her gün 1 konuyu bitirmeye çalışmak çok yanlış, ilk 12 konu temel demek. Geç bitsin ama oturmuş olsun. Sıkıntı yok o yüzden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı