Josquas Kilopat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 435 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2018 #1 Evet soru başlıkta, daha önce Apotemi Yayınlarının soruları zor diye duymuştum ama aldım soruları çok kolay geldi, en zor yayınevi hangisidir sosyalde şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler. Son düzenleme: 7 Ekim 2018
Evet soru başlıkta, daha önce Apotemi Yayınlarının soruları zor diye duymuştum ama aldım soruları çok kolay geldi, en zor yayınevi hangisidir sosyalde şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.241 Çözümler 3 Yer İstanbul 7 Ekim 2018 #2 Apotemi Matematik ve Geometride zorlar. Karekök Çoğrafya soru bankası güzel bir kitap.
Mr_Blue Kilopat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2018 #3 Esen 3 Renk, deneyebilirsin.
Josquas Kilopat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 435 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2018 #4 Mert Şahan İLHAN dedi: Apotemi Matematik ve Geometride zorlar. Karekök Çoğrafya soru bankası güzel bir kitap. Genişletmek için tıkla... Demek ki yanlış öğrenmişim, teşekkürler. Mr_Blue dedi: Esen 3 Renk, deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Önerileriniz için teşekkür ederim, dikkate alacağım.
Mert Şahan İLHAN dedi: Apotemi Matematik ve Geometride zorlar. Karekök Çoğrafya soru bankası güzel bir kitap. Genişletmek için tıkla... Demek ki yanlış öğrenmişim, teşekkürler. Mr_Blue dedi: Esen 3 Renk, deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Önerileriniz için teşekkür ederim, dikkate alacağım.
C Cern99 Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 1.563 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2018 #5 Apotemi'nin çok kolay gelmesine imkân yok. Zorlanmadan yapmak çok kolay gelmesi anlamına gelmiyor.
Josquas Kilopat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 435 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2018 #6 Cern99 dedi: Apotemi'nin çok kolay gelmesine imkân yok. Zorlanmadan yapmak çok kolay gelmesi anlamına gelmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman şöyle bir ifade kullanayım. Apotemi benim seviyeme göre değil daha ileri seviye bir kitap önerebilir misiniz?
Cern99 dedi: Apotemi'nin çok kolay gelmesine imkân yok. Zorlanmadan yapmak çok kolay gelmesi anlamına gelmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman şöyle bir ifade kullanayım. Apotemi benim seviyeme göre değil daha ileri seviye bir kitap önerebilir misiniz?
C Cern99 Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 1.563 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2018 #7 Josquas dedi: O zaman şöyle bir ifade kullanayım. Apotemi benim seviyeme göre değil daha ileri seviye bir kitap önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hangi ders için istiyorsun?
Josquas dedi: O zaman şöyle bir ifade kullanayım. Apotemi benim seviyeme göre değil daha ileri seviye bir kitap önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hangi ders için istiyorsun?
Josquas Kilopat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 435 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2018 #8 Cern99 dedi: Hangi ders için istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Sosyal.
C Cern99 Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 1.563 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2018 #9 Kusura bakma Apotemi Matematik çözüp kolay diyorsun zannettim. Sosyal dediğini şimdi gördüm.
Josquas Kilopat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 435 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2018 #10 Cern99 dedi: Kusura bakma Apotemi Matematik çözüp kolay diyorsun zannettim. Sosyal dediğini şimdi gördüm. Genişletmek için tıkla... Olsun dostum sıkıntı yok, teşekkür ederim yine de.
Cern99 dedi: Kusura bakma Apotemi Matematik çözüp kolay diyorsun zannettim. Sosyal dediğini şimdi gördüm. Genişletmek için tıkla... Olsun dostum sıkıntı yok, teşekkür ederim yine de.