Y yusuf0111 Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2018 #11 Josquas dedi: Olsun dostum sıkıntı yok, teşekkür ederim yine de. Genişletmek için tıkla... Tek bir yayın çözme bunlar nasıl sorular diyeceğin değişik yayınları bile çöz farklı soru tarzlarını çözebilmek seni sınavda 3 adım öne taşır.
Josquas dedi: Olsun dostum sıkıntı yok, teşekkür ederim yine de. Genişletmek için tıkla... Tek bir yayın çözme bunlar nasıl sorular diyeceğin değişik yayınları bile çöz farklı soru tarzlarını çözebilmek seni sınavda 3 adım öne taşır.
Josquas Kilopat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 435 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2018 #12 yusuf0111 dedi: Tek bir yayın çözme bunlar nasıl sorular diyeceğin değişik yayınları bile çöz farklı soru tarzlarını çözebilmek seni sınavda 3 adım öne taşır. Genişletmek için tıkla... Anladım dediğiniz baya mantıklı. Peki özellikle önerebileceğin bir yayın var mı? Düzeltme: Teşekkür ederim bu arada.
yusuf0111 dedi: Tek bir yayın çözme bunlar nasıl sorular diyeceğin değişik yayınları bile çöz farklı soru tarzlarını çözebilmek seni sınavda 3 adım öne taşır. Genişletmek için tıkla... Anladım dediğiniz baya mantıklı. Peki özellikle önerebileceğin bir yayın var mı? Düzeltme: Teşekkür ederim bu arada.