salamancalar Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 607 Çözümler 3 21 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar, internette bulamadım. Hatırlayanınız var mı? 1 soruyu bile hatırlayamıyorum, böyle bir felsefe çözmedim herhalde. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2025
Arkadaşlar, internette bulamadım. Hatırlayanınız var mı? 1 soruyu bile hatırlayamıyorum, böyle bir felsefe çözmedim herhalde.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 21 Haziran 2025 #2 Cevaplar çıkmadı yarın akşam veya pazartesi çıkar muhtemelen.
A Asım18181 Centipat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #3 salamancalar dedi: Arkadaşlar, internette bulamadım. Hatırlayanınız var mı? 1 soruyu bile hatırlayamıyorum, böyle bir felsefe çözmedim herhalde. Genişletmek için tıkla... Kuşkulu soruyu ne yaptınız beynim yandı benim okurken.
salamancalar dedi: Arkadaşlar, internette bulamadım. Hatırlayanınız var mı? 1 soruyu bile hatırlayamıyorum, böyle bir felsefe çözmedim herhalde. Genişletmek için tıkla... Kuşkulu soruyu ne yaptınız beynim yandı benim okurken.
salamancalar Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 607 Çözümler 3 21 Haziran 2025 #4 Asım18181 dedi: Kuşkulu soruyu ne yaptınız beynim yandı benim okurken. Genişletmek için tıkla... soruyum yaptım ama soruyla alakalı hiç bir şey yok aklımda herkes kuşku fln diyor ben onu bile hatırlamıyorum iyice beyni eridi
Asım18181 dedi: Kuşkulu soruyu ne yaptınız beynim yandı benim okurken. Genişletmek için tıkla... soruyum yaptım ama soruyla alakalı hiç bir şey yok aklımda herkes kuşku fln diyor ben onu bile hatırlamıyorum iyice beyni eridi