TYT felsefe ve din çalışmaya gerek var mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5
RAM: 16gb DDR4
EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ
ASUS TUF GAMİNG F15
Meslek
öğrenci
YKS sınavına eşit ağırlıktan hazırlanıyorum. Hedefim ilk 100 bin. Felsefe ve dine çalışmama gerek var mı? Sanırım genelde yorum soruları çıkıyor. AYT kısmında zaten din ve felsefe çözmeyeceğim.

Hocam toplasan 1 haftanı almayacak 100k diye hiçbir şey yapmayacak mısınız 2 dakika bakı verin.

Hocam öbür derslerde eksiğim çok olduğu için önce onları halletmek istiyorum. Son haftalar baksam daha mantıklı olabilir belki.

YKS sınavına eşit ağırlıktan hazırlanıyorum. Hedefim ilk 100 bin. Felsefe ve dine çalışmama gerek var mı? Sanırım genelde yorum soruları çıkıyor. AYT kısmında zaten din ve felsefe çözmeyeceğim.

Bende YKS öğrencisiyim sayısal bence dine biraz bakılabilir ama felsefeye çalışmanın gerek olmadığını düşünüyorum zaten %99 yorum eğer bilgi gelirsede zaten bilindik düşünceleri sorarlar gibime geliyor hümanizm gibi.

Sınava son aylar kala bakabilirsin ya da şimdiden ufak ufak bak ama şu an halletmen gereken matematik ve Türkçe var. Diğer derslere eksiğin varsa şu an sadece bu iki derse tüm dikkatini ver. Bende eşit ağırlıkçıyım bizde farkı matematik belirler.

Dershane ve okulda anlatılan dersi dinlemeniz yeterli olacaktır fakat 100K için azıcık bakmanız daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Bunun sebebiyse sözel derslerin tekrar edilmediği sürece çok kolay unutulması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı