TYT fen 1 ayda sıfırdan biter mi?

Hayırlısı hocam umarım matematiği oturtursunuz. TYT'nin omurgası matematiktir zaten. İyi çalışmalar, esenlikler.

Anlattım dostum.

Sağ olun hocam peki paragraf için ekstra bir şey yapıyor musunuz merak ettim günlük çözüyor musunuz yoksa klasik.

İfadeler: KGB
Peki sence evde mi çalışmak daha iyi yoksa kütüphanede mi?

Ben evde çalışıyorum tek olduğum için
Ben niyeyse evde odaklanamıyorum. Evimizde floresan ışığı var gözümü alıyor ve gözlük kullandığım için sürekli buğulu yapıyor. Yani uykumu getiriyor. Sen neden kütüphanede çalışmıyorsun? Tek de çalışabilirsin kütüphanede. Tabii ev sana göre iyiyse evde çalış

Sağ olun hocam peki paragraf için ekstra bir şey yapıyor musunuz merak ettim günlük çözüyor musunuz yoksa klasik.
Ben 1 ay önce hız ve renk hız testi kitabını bitirdim. Günde 40 soru serpiştiriyordum. Şimdi limit alıp onu da bitirmeyi düşünüyorum 2-3 haftada. Türkçe en az 32-33 geliyor zaten. Dil bilgisi eksik bende. Paragraf çözerken kavramları somutlaştırabilmen, olay örgüsünü gözünün önünde hayal edebilmen gerek. Böylece hem hızlı anlarsın hem de paragrafın sonuna geldiğinde olay örgüsünü unutmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…