TYT fen 9-10 net için ne yapılmalı?

theforevervirgin

Hectopat
Daha fazla  
Sadece TYT fenim kaldı MSÜ 4.5 net geldi normalde de 2-3 net geliyor sizce ne yapmam lazım? Açıkçası EA olduğum için fazla temelim yok ancak netleri genel olarak biyolojiden yapıyorum.

Baktım ancak her video 1 saat o yüzden biraz mesafeli baktım açıkçası.

Nasıl yani hocam süre mi yoksa bilgi azdır gibisinden mi süre için diyorsanız fen derslerinin ders başına en az 7-9 saatlik tekrarları oluyor yani bu video süre bakımından hiçbir şey bilgi olarak ise ben gayet birkaç net kapacağınızı düşünüyorum.

Nasıl yani hocam süre mi yoksa bilgi azdır gibisinden mi süre için diyorsanız fen derslerinin ders başına en az 7-9 saatlik tekrarları oluyor yani bu video süre bakımından hiçbir şey bilgi olarak ise ben gayet birkaç net kapacağınızı düşünüyorum.

Yani sadece kavramları hatırlatma gibisindendir anlamında söylemiştim genel tekarı söylediğiniz iyi oldu onlara bakayım bi.

Hocam sen dua et o kadar konuyu 1 saatte anlattığına daha kaliteli hocaların videoları çok daha uzun.

Yok hocam kısa anlamında söylemiştim açıkçası daha uzun bekliyordum detaysızdır diye düşündüm.

Sadece TYT fenim kaldı MSÜ 4.5 net geldi normalde de 2-3 net geliyor sizce ne yapmam lazım? Açıkçası EA olduğum için fazla temelim yok ancak netleri genel olarak biyolojiden yapıyorum.

Biyolojide ekoloji ve kalıtım çalış. Her sene garanti geliyor ve kolay konular. Kimya ve fizik için çalışman lazım dostum. Soru çözüm videosu falan izle diyeceğim ama konuları bilmiyorsun. Pek yararı olmaz. Fizikte fizik bilimi, Kimyada da kimya bilimine göz at. İkisi de ezber konu. Şansına buralardan çıkarsa 2 neti kaparsın. Onun dışında TYT fen netini arttırmak istiyorsan adamakıllı konu çalışıp biraz soru çözücen. Başka çaresi yok. Onun dışında arkadaşın dediği gibi, Yusuf Mert Arslan izleyip kendine bir şeyler katmayı deneyebilirsin.

Biyolojide ekoloji ve kalıtım çalış. Her sene garanti geliyor ve kolay konular. Kimya ve fizik için çalışman lazım dostum. Soru çözüm videosu falan izle diyeceğim ama konuları bilmiyorsun. Pek yararı olmaz. Fizikte fizik bilimi, Kimyada da kimya bilimine göz at. İkisi de ezber konu. Şansına buralardan çıkarsa 2 neti kaparsın. Onun dışında TYT fen netini arttırmak istiyorsan adamakıllı konu çalışıp biraz soru çözücen. Başka çaresi yok. Onun dışında arkadaşın dediği gibi, Yusuf Mert Arslan izleyip kendine bir şeyler katmayı deneyebilirsin.

Artı olarak benim tavsiyem şudur, kalan sürede AYT kas ve TYT fenin telafisini AYT'den yap. AYT de soru başı puan katsayısı daha yüksek. En azından bildiğin konularda kendini geliştirmiş olursun.

Biyolojide ekoloji ve kalıtım çalış. Her sene garanti geliyor ve kolay konular. Kimya ve fizik için çalışman lazım dostum. Soru çözüm videosu falan izle diyeceğim ama konuları bilmiyorsun. Pek yararı olmaz. Fizikte fizik bilimi, kimyada da kimya bilimine göz at. İkisi de ezber konu. Şansına buralardan çıkarsa 2 neti kaparsın. Onun dışında TYT fen netini arttırmak istiyorsan adamakıllı konu çalışıp biraz soru çözücen. Başka çaresi yok. Onun dışında arkadaşın dediği gibi, Yusuf mert arslan izleyip kendine bir şeyler katmayı deneyebilirsin.

Artı olarak benim tavsiyem şudur, kalan sürede AYT kas ve TYT fenin telafisini AYT'den yap. AYT de soru başı puan katsayısı daha yüksek. En azından bildiğin konularda kendini geliştirmiş olursun.

Hocam AYT fena değil 50 civarı geliyor. Ancak geometri yapmadığım için çok fazla yukseltemiyorum. Dediğiniz gibi biyoloji biraz daha kolay gibi onun hepsini bitirmeye çalışıp bir de kimya bakacağım.

Hocam 9-10. sınıf FKB derslerine çalışın garanti 10 net gelir zaten. Konuları bilmeniz yetiyor. 2-3 net yapmak demek bilmiyorsunuz demek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı