TYT fen dersleri için 2.kaynağa gerek var mı?

843552

Picopat
TYT fende 1 kaynak bitirdim.
Biyotik.
ÜçDörtBeş (fizik)
Orbital.
Kimyada sorunum olduğu söylenemez ama fizik çok fazla yoruma açık acaba 3D mi alsam hazır değillim gibi?
Biyolojide de sorunum yok.
Ama TYT fen için de çok kasmaya gerek yok diyorum acaba dört dörtlüklerden mi çözsem?

3D İçerisinde çok ucu açık sorular var, eğer çözmek istiyorsanız palmeye bakınız derim.

TYT fen abartılacak bir ders değil 1 kaynak yeterli gelecektir ben TYT fen de 1'er kaynak AYT fende 2'şer kaynak çözüyorum ve yeterli geliyor çünkü TYT fende ÖSYM denemeler gibi zor sormuyor AYT kısmında ise konuyu iyi otruttuktan sonra güzel 2 kaynak gayet yeterli geliyor sonrası deneme çözemeye kalıyor.

TYT fen hâlâ 12 13 net.
3-4 tane her fen dersinden.

Eylül'de bende herbirinden 1'er tane bitirmiştim 10 11 net falan geliyordu. 40 45 gündür 2 günde bir fen denemesi çözüyorum şu an 15-16 lardayım bence denemeden gitmelisin üst üste yanlış yaptığın konuda 2.bir kaynaktan çözebilirsin.

TYT fen hâlâ 12 13 net.
3-4 tane her fen dersinden.

Vallahi hocam öyle bir zamanın varsa istiyorsan sosyalden falan da çöz soru bankası işi pratik kazanmak için Ahmet hocamın da dediği gibi ya branş denemsi ya da genel TYT denemsi üzerinden götür ki bence denemeler ÖSYM'den daha zor soruyor misal geçen gün 3D'nin tgsine girdim adamlar çok zor sormuş muhtemelen 10-11 net gelecek benim de ama çıkmış sorulara bak basit yani.

Sorulan sorular basit oluyır ÜçDörtBeş'te yanlış yaptığım çıkmış soru yoktu.

Denemeden devam et önerim 3D fizik denemesi 48 tanesini sindire sindire bitir fule yakın yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…