TYT fen için kaynak ve kanal önerisi

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
Hedefim 20 soruda 10 net yapmak. Kanal ve kaynak önerisi verebilir misiniz? Şu anda sıfırım.

Kaynak olarak fizik için 345, kimya için Orbital ve biyoloji için Biyotik en klasiklerdendir.
Hoca olarak ise ben Altuğ Güneş, Görkem Şahin ve Dr. Biyoloji'den ilerlemiştim.

Kanal olarak önerim

Kimya: Görkem şahin.
Fizik: Özcan aykın.
Biyoloji: Dr biyoloji.

Kaynak olarak da açıkçası EA olduğunuz için ve sürede kısıtlı olduğu için soru bankası almanıza gerek yok bence arkadaşın dediği gibi fen özet kitabı alıp bir de yanına TYT fen branş denemesi bakabilirsiniz ve hocalardan dinlerken de AYT'ye yönelik olan konuları dinlemeyin örneğin mol, kimyasal hesaplamalar gibi zaten 10 net yaparsınız bunları yaparsanız.

TYT kimyadan mola kadar bitir buradan 3 net geliyor biyolojiden son konu haric bitir fiziktende ilk 2 konuyu bitir bunların hepsi ezber konular işlemsiz konular ve tam olarak 10 net ediyorlar.

Hedefim 20 soruda 10 net yapmak. Kanal ve kaynak önerisi verebilir misiniz? Şu anda sıfırım.

Kaynak değil de kanal tavsiyesi verebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Apotemi tyt fen konu özeti+MEB 3 adım fizik/kimya/biyoloji ve tyt fen garanti konular kampı.Bitti bu kadar.15 net hayırlı olsun.Banada dua ederseniz sevinirim.

TYT Biyoloji
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…