nuvxhlm Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:35 #1 TYT fen icin test kitabı lazım mı yoksa TYT AYT karısı kitap mı almalıyım? TYT fen kolay gibi geldi bana 11. sınıfım. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 13:40
TYT fen icin test kitabı lazım mı yoksa TYT AYT karısı kitap mı almalıyım? TYT fen kolay gibi geldi bana 11. sınıfım.
PridefulCow Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 291 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:42 #2 Konularınız tam ise eksiğiniz yoksa sadece deneme çözebilirsiniz.
nuvxhlm Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:29 #3 PridefulCow dedi: Konularınız tam ise eksiğiniz yoksa sadece deneme çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben kitap almıştım 3 tane sonra onları çözmeden bir TYT fene bakayım dedim çok kolay geldi konu calıssam fulr yakın yaparım gibi biyoloji i kitabından soru çözdüğüm için onu iade edemem ama fizik ile kimyayı edeceğim galiba edeyim mi sence.
PridefulCow dedi: Konularınız tam ise eksiğiniz yoksa sadece deneme çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben kitap almıştım 3 tane sonra onları çözmeden bir TYT fene bakayım dedim çok kolay geldi konu calıssam fulr yakın yaparım gibi biyoloji i kitabından soru çözdüğüm için onu iade edemem ama fizik ile kimyayı edeceğim galiba edeyim mi sence.
PridefulCow Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 291 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:32 #4 Bence etmeyin 12. sınıfta tekrar niyetine çözersiniz.
Fearless0600 Decipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 3.009 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:48 #5 11 sınıfsan çöz, vaktin bol neticede. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 14:57