TYT fen kampına nasıl başlamalıyım?

ByBerlin

Hectopat
Daha fazla  
Başlığı parçalamak istemedim. Fen konusunda kimi izlesem bilemedim. Tarih için genelde Benim Hocam izliyorum fakat videolar çok uzun ve çok muhabbetli oluyor. Fen kısmında da o yüzden pek seçenek gibi görünmedi bana. 3 farklı kanal izlemek en mantıklısı sanırım. En ön planda olan 3 kanal hangisi?

Fizik için Özcan Aykın, kimya için Benim Hocam, biyoloji için Senin Biyolojin kanallarını izleyebilirsiniz.

Peki ya test konusunda nasıllar? Fizik ve kimya kendi soru bankaları var mı varsa seviye olarak nasıllar?
Fizik için Özcan Aykın'ın herhangi kullandığı bir kaynak yok, videoların altında kullandığı PDF'lerin linki var isterseniz çıkartabilirsiniz. Kimya için Benim Hocam'ın hem video ders defteri hem de ayrı soru bankası var ama bana gereksiz geliyor, başka bir yayının soru bankasını alabilirsiniz. Biyoloji içinse Senin Biyoloji'nin kendi internet sitesinde videolarda kullandığı kitapları mevcut ama bana biraz pahalı geldi açıkçası.

Bana 3 tane kaynak önerebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…