TYT fen kaynak önerisi

Mustafa331

Centipat
Daha fazla  
EA öğrencisiyim TYT Fen'de neredeyse sıfırım önerebileceğiniz kaynak var mı?

EA öğrencisiyim TYT Fen'de neredeyse sıfırım önerebileceğiniz kaynak var mı?

Apotemi TYT fen konu anlatımı EA için yeterli olur ama sıfırsanız YouTube'dan ilerlemekte fayda var kimya ve fizikte ise sadece sözel konulara bakmanızı öneriririm zaten TYT fende sözel konular 10 12 net getiriyor.

Apotemi TYT fen konu anlatımı EA için yeterli olur ama sıfırsanız YouTube'dan ilerlemekte fayda var kimya ve fizikte ise sadece sözel konulara bakmanızı öneriririm zaten TYT fende sözel konular 10 12 net getiriyapotem
tyt fen için önerebileceğiniz youtube kanalı varmı

Fen derken kimya mı? Biyoloji mi? Fizik mi?
hocam dediğim gibi fen'de sıfırım aşırıya kaçmadan konu anlatımlı soru çözümlü çalışıp 10 net üstü almayı amaçlıyorum belki 3 üde olabilir sizin bu konu için tavsiyeniz varmı

Bana kalırsa sözel konularında kimya gerçekten basit sonra biyoloji sonra da fizik biyoloji çok ezber var fiziktede yorum ve formul EA cılar için kimya ve biyoloji daha iyi olur.

Bana kalırsa sözel konularında kimya gerçekten basit sonra biyoloji sonra da fizik biyoloji çok ezber var fiziktede yorum ve formul EA cılar için kimya ve biyoloji daha iyi olur.
teşekkür ederim fiziğin konularına baktığımda biraz fazlaydı biyoloji kimya çalışmaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…