TYT fende sizce video izlerken test kitabı çözmeli miyim yoksa MEB'deki test kitapları yeter mi? Eğer çözmem lazımsa hangi test kitaplarını alayım? Biyolojiden Biosem izliyorum, fizik ve kimyayı bilmiyorum daha. Kimya belki Görkem Şahin izleyebilirim.
TYT fende sizce video izlerken test kitabı çözmeli miyim yoksa MEB'deki test kitapları yeter mi? Eğer çözmem lazımsa hangi test kitaplarını alayım? Biyolojiden Biosem izliyorum, fizik ve kimyayı bilmiyorum daha. Kimya belki Görkem Şahin izleyebilirim.
Hepsini ayrı ayrı bitir, çorba olmasın. Sıralama olarak da genel kanı biyoloji-kimya-fiziktir. Fizikte optik, dalgalar gibi konuları es geçebilirsin 1 hafta da çalışsan anlamayacaksın, çalışsan da unutacaksın.
Hepsini ayrı ayrı bitir, çorba olmasın. Sıralama olarak da genel kanı biyoloji-kimya-fiziktir. Fizikte optik, dalgalar gibi konuları es geçebilirsin 1 hafta da çalışsan anlamayacaksın, çalışsan da unutacaksın.
Her ders 1 hafta olmak üzere 3 haftada biter TYT Fen. Konu dinle 1-2 test çöz, derslerden biri bitince hemen deneme çözmeye başla. Özcan Aykın iyi anlatıyor fiziği, ayrıca 11. sınıfsan dalgaları ve optiği atlayıp sonraya bırakabilirsin. 12 isen dalgaları bitir.
Hatta bana kalırsa 3 dersi de 3'er günde bitirebilirsin. Ama okula gidiyorsan olmaz, hafta sonları yapabilirsin sadece.
Örnek olarak fizik dersini cumartesi-pazar ve sonraki haftanın cumartesi gününü kullanarak 3 günde bitirdim ben. Fiziğine güven kanalının 20 derste TYT fizik playlistinden konuyu bitir, Özcan Aykın soru çözümünden soru tiplerini öğren, Altuğ Güneş ile deneme çöz. Hafta içini de okulda işlediğin derslere ve TYT-AYT Matematiğe ayırırsın.