TYT fen neti nasıl arttırılır?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar arkadaşlar yüzde %80 bitti EA'yım zaten fen netlerim 3-5 bir şey geliyor. Nasıl arttıracağım çıkmışlara bakıldı her konu sonrası acaba soru çözüm mü izlenmeli? Bir 10 net yapsam tadından yenmez.

Fen sorularında bilgi konusunda mı eksiksiniz yoksa verilen bilgileri yorumlamakta mı?

Yorumlamakta eskıden fenım çok iyiydi kimyam olsun fizik olsun biyolojim iyi değildi ama genel olarak gayet yapabiliyordum garanti konuların yüzde 80'i bitti ama net Max 5'te kaldı yorum yapamıyorum sankı soru pratıgı mı lazım anlamadım.

Anladığım kadarıyla bilginizi sorulara aktaramıyorsunuz ya da konuları bildiğinizi düşünüyorsunuz. Bu aşamada direkt konulara bakmanız uygun olmaz. Çözemediğiniz sorularda hatanızı analiz edip eksik olduğunuz yerleri kapatmanız gerektiğini düşünüyorum.

Anladığım kadarıyla bilginizi sorulara aktaramıyorsunuz ya da konuları bildiğinizi düşünüyorsunuz. Bu aşamada direkt konulara bakmanız uygun olmaz. Çözemediğiniz sorularda hatanızı analiz edip eksik olduğunuz yerleri kapatmanız gerektiğini düşünüyorum.
sürekli analiz yapayım yani mantıklı aslında sonra düzelir bilgileri yorumlama gücüm artabilir. Biraz soru çözüm de izlesem daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı