TYT fende hızlı net verecek konular nelerdir?

erdopanpa

Hectopat
Eşit ağırlık ögrencisiyim. Diğer derslerimle beraber bir tane fen dersine de çalışmak istiyorum. TYT'de soru kaçırmamak için en hızlı hangisinden daha fazla net çıkarabilirim? Çok zor ve uzun konulara girmeyi düsünmüyorum. Kesin çıkacak Çinko konulara çalışmak amacim. Hangi derse çalışsam daha fazla net kazanırım?

Kimyanın tamamını bitirebilirsin bence. En kısa ders o, genel kanıya göre en kolayı da o. Fizikte kolay net diye bir şey kanımca yok. Ayrıca en uzun ders o. Biyolojide de konular bütün olduğu için öyle aradan konu seçmek biraz zor. Sürekli anlamını bilmediğin kelimelerle karşılaşırsın. Eğer 10-15 net çıkarmak istiyorsan kimya ve biyolojiyi bitirip fizikte işaretlediğim yere kadar çalışabilirsin. Kimyada Sinan İhtiyaroğlu, Biyolojide biosem, Fizikte Altuğ güneş öneririm. Eğer 7 8 net çıkarmak istiyorsan sadece kimyayı bitirip salabilirsin. Fizik ve biyolojide genelde 1er tane çok kolay genel kültür tarzı soru geliyor, ama şansına bağlı.
1737118371354.png

TYT fende ne kadar istediğinize bağlı banko çıkan sorular 10 net getiriyor genelde hızlı net istiyorsanız fizik en zoru hocam o yüzden önce kimya ve biyoloji bakmanız en iyisi olur kimya da kimyasal hesaplamalar ve mol hariç diğer konular gerçekten hızlı net getirecek ve yapılabilir konular zaten çok uzun değiller onları çalışmanızı biyolojiden ise kalıtım konusu hariç diğer tüm konular yapılabilir fizikten ise kolay diyebileceğimiz pek konu yok fizik bilimine giriş madde ve özellikleri gibi konular çalışılabilir diğer konulara göre daha kolay yapılabilecek konular çünkü.

Kimyanın tamamını bitirebilirsin bence. En kısa ders o, genel kanıya göre en kolayı da o. Fizikte kolay net diye bir şey kanımca yok. Ayrıca en uzun ders o. Biyolojide de konular bütün olduğu için öyle aradan konu seçmek biraz zor. Sürekli anlamını bilmediğin kelimelerle karşılaşırsın. Eğer 10-15 net çıkarmak istiyorsan kimya ve biyolojiyi bitirip fizikte işaretlediğim yere kadar çalışabilirsin. Kimyada Sinan İhtiyaroğlu, Biyolojide biosem, Fizikte Altuğ güneş öneririm. Eğer 7 8 net çıkarmak istiyorsan sadece kimyayı bitirip salabilirsin. Fizik ve biyolojide genelde 1er tane çok kolay genel kültür tarzı soru geliyor, ama şansına bağlı.Eki Görüntüle 2399771

8-9 net benim icin yeterli fenden ama hangi kaynaktan cozmeliyim pek bilgim yok fen kısmında fazla temelimde yok kolay-orta seviye kaynaklar uygun olabilir benim icin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı