TYT fene ne zaman başlanmalı?

mirac_kabak

Centipat
Daha fazla  
Benim şu an TYT fen ne cok iyi ne çok kötü ona ragmen denemde 8 netin altina dusmuyorum. Bunu ne zaman calismam gerek onu tam kararlastiramadim. 11. sinif bitti yaz ayindayim. Eger baska konualrda da tavsiyeniz olursa cok mutlu olurum. Simdiden teşekkür ederim.

Eğer hedefin çok yüksek ise şimdiden başla.

TYT'de ben matematiğe çalışmama hatasını yaptım. Kesinlikle çalış. @xienion hocamın dediği gibi hedefin çok yüksek ise hiç beklemeden başla

TYT matematiğin kötüyse önce onu düzelt. TYT matematiğin iyiyse şimdiden çalışmaya başla.

Şu an 26 27 net altına düşmedim(Türkçe 18 19/ sosyal 8 12 arası/ matematik 26 32 arası/ fen 6 10 arası) bunlardan hangisine başlamalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim kararsızım pişman olmak istemiyorum.

TYT'de ben matematiğe çalışmama hatasını yaptım. Kesinlikle çalış. @xienion hocamın dediği gibi hedefin çok yüksek ise hiç beklemeden başla

Günlük problem çözerek devam ediyorum şu anlık konu çalışmaya başlamadım ama onlara da kısa sürede başlayacağım.

TYT matematiğin kötüyse önce onu düzelt. TYT matematiğin iyiyse şimdiden çalışmaya başma.

Matematik için günlük rutin şeklinde çalışıyorum ama fene başlarsam hangi dersten başlamam gerekir.

Kanka Türkçe çalış 30 mat yapan adama 18 Türkçe çok az bunun 30 üstüne kalıcı olarak çıkması lazım YouTube'da Rüştü hoca dil ve paragraf videolarını izle bence

Şu an hız ve renk paragraf çözmeye başladım. Dil bilgisi içinde kanal araştırıyordum tavsiyene bir bakayım, çünkü Türkçeyi 30 ve üzerinde tutmaya başlarsam denemelerde 80 90 ne çok rahat yapılacak bir şey olur gibi geliyor bana.

Genelde 32 paragraf 8 dil bilgisi olur sen 18 net yapıyorsan kabaca 15 16 paragraf 2 3 tane dil bilgisi yapıyorsun dur bence benim sana tavsiyem geçmiş denemelerde yapamadığın paragraf konularını çıkarıp bu konulara ayit çalışma yapman bunuda sana önceden dediğim Rüştü hoca paragraf vidioları ile rahatlıkla yaparsın

Mümkünse hemen. Her şeyle paralel götür sonraya bırakma. Ben yazın kimya, biyoloji bitirdim sonra hallederim diye fiziği bıraktım başıma bela oldu sene boyunca baştan başlayıp durdum ve asla bitiremedim. Sınavda da fenim 19'a 0 geldi tek boşum fiziktendi.

Sence ne yapmam gerek? 6 ila 10 net arası gidiyorum once konu mu calisayim yoksa once video sonra konu mu direk sorular uzerinden mi ogreneyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…