ilk5000 Femtopat Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #1 TYT fizikte hareket konusu için önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum.
Shurion Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #2 Düşmeli falan olan konumu. Shurion dedi: Düşmeli falan olan konumu. Genişletmek için tıkla... Örnek bir soru atarsan oradan yardım edeyim.
Düşmeli falan olan konumu. Shurion dedi: Düşmeli falan olan konumu. Genişletmek için tıkla... Örnek bir soru atarsan oradan yardım edeyim.
ilk5000 Femtopat Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #3 Shurion dedi: Düşmeli falan olan konumu. Örnek bir soru atarsan oradan yardım edeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam düzgün hızlanan hareket düzgün doğrusal hareket falan var ya o konudan bahsediyorum bir türlü oturmuyor kafamda nedense
Shurion dedi: Düşmeli falan olan konumu. Örnek bir soru atarsan oradan yardım edeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam düzgün hızlanan hareket düzgün doğrusal hareket falan var ya o konudan bahsediyorum bir türlü oturmuyor kafamda nedense
Shurion Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #4 ilk5000 dedi: Hocam düzgün hızlanan hareket düzgün doğrusal hareket falan var ya o konudan bahsediyorum bir türlü oturmuyor kafamda nedense. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende görmeyeli çok oluyor böyle dediğinde hiç canlanmıyor aklımda, sen elinde varsa bir soru SS ya da fotoğraf çekip yollarsan çok iyi olur.
ilk5000 dedi: Hocam düzgün hızlanan hareket düzgün doğrusal hareket falan var ya o konudan bahsediyorum bir türlü oturmuyor kafamda nedense. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende görmeyeli çok oluyor böyle dediğinde hiç canlanmıyor aklımda, sen elinde varsa bir soru SS ya da fotoğraf çekip yollarsan çok iyi olur.