C Covid1920 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 399 Çözümler 1 23 Ağustos 2023 #1 1- eğitim vadisi yayınları TYT fizik planlı ders föyü. 2- antrenmanlarla fizik.
A Atahan Kutlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.716 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2023 #2 Üç Dört Beş alın bence, başka kaynağa gerek yok.
C Covid1920 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 399 Çözümler 1 23 Ağustos 2023 #3 Atahan Kutlu dedi: Üç Dört Beş alın bence, başka kaynağa gerek yok. Genişletmek için tıkla... Konu anlatımı için .
Atahan Kutlu dedi: Üç Dört Beş alın bence, başka kaynağa gerek yok. Genişletmek için tıkla... Konu anlatımı için .
A Atahan Kutlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.716 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2023 #4 Covid1920 dedi: Konu anlatımı için . Genişletmek için tıkla... Youtube'da Özcan Aykın diye bir hoca var. Konu anlatımı çok güzeldir hatta daha yeni bir kitap çıkarttı. Ona bakın isterseniz.
Covid1920 dedi: Konu anlatımı için . Genişletmek için tıkla... Youtube'da Özcan Aykın diye bir hoca var. Konu anlatımı çok güzeldir hatta daha yeni bir kitap çıkarttı. Ona bakın isterseniz.
C Covid1920 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 399 Çözümler 1 23 Ağustos 2023 #5 Atahan Kutlu dedi: Youtube'da Özcan Aykın diye bir hoca var. Konu anlatımı çok güzeldir hatta daha yeni bir kitap çıkarttı. Ona bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam, ben youtube dan çalışmayı pek sevmediğim için yukarıda yazdığım iki kaynaktan hangisini önerirsiniz. Zira kitapçıda sadece bu ikisi var.
Atahan Kutlu dedi: Youtube'da Özcan Aykın diye bir hoca var. Konu anlatımı çok güzeldir hatta daha yeni bir kitap çıkarttı. Ona bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam, ben youtube dan çalışmayı pek sevmediğim için yukarıda yazdığım iki kaynaktan hangisini önerirsiniz. Zira kitapçıda sadece bu ikisi var.
A Atahan Kutlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.716 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2023 #6 Covid1920 dedi: Hocam, ben youtube dan çalışmayı pek sevmediğim için yukarıda yazdığım iki kaynaktan hangisini önerirsiniz. Zira kitapçıda sadece bu ikisi var. Genişletmek için tıkla... İki kaynağı da bilmediğim için yorum yapamayacağım.
Covid1920 dedi: Hocam, ben youtube dan çalışmayı pek sevmediğim için yukarıda yazdığım iki kaynaktan hangisini önerirsiniz. Zira kitapçıda sadece bu ikisi var. Genişletmek için tıkla... İki kaynağı da bilmediğim için yorum yapamayacağım.