TYT fizik için kanal önerisi

Kuara5

Decapat
TYT fizik için aklımdaki kanallara şunlar:
Benim hocam - barış akıncıoğlu (fizikle barış)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Özkan Aykın fizik.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu iki kanaldan hangisi daha iyi ve neden? Ayrıca bunların dışında daha iyi olduğunu düşündüğünüz kanallar var mı?

1. kanalın kampı 35 video.
2. kanalın 55 video. Video sayısından dolayı daha detaylı anlatım.

Başladığım kampın kitabını alacağım. Yani kitapta önemli.

İkisi de iyi sadece sizi görüşlerinizi değerlendireceğim.

Bu yıl mi gireceksin sinava.

Barış hoca yüzeysel ve ezbere anlatıyor bence.
Özcan aykın veya fizikevim öneririm

Hocam bu videoları sen izliceksin biz değil. Aç iksininde bir iki videosunu izle. Hangisinden anlıyorsan ondan devam et.

Sanırsın ikisi de iyi anlatıyor. Fizikle barış birçok konuyu özet geçiyor mantığını anlatmıyor. Böyle öğretmene yazıklar olsun. Özcan Aykın popüler kanallar arasındaki tek öğretmen olabilir.

Beni çıldırtan kısmı nerdeyse her derste bu işi mantığıyla öğreniyoruz demesi olmuştu. Ödev kitabının sorularını aylar aylar sonra çözmüştü. Kr akademi hocalarından uzak durmak lazım. Sadece mert hoca başarılıydı

Kişiden kişiye değişir. Kimisinin seviyesi iyi olduğu için özet daha iyi geliyor ona hocam. Ama size uygun geleni bulmanız iyi olmuş.

Kişiden kişiye değişir. kimisinin seviyesi iyi olduğu için özet daha iyi geliyor ona hocam. Ama size uygun geleni bulmanız iyi olmuş.

Barış hoca yüzeysel ve ezbere anlatıyor bence.
Özcan aykın veya fizikevim öneririm.

Fizikfinito nasıl? Neredeyse tüm videolarında o konu ile ilgili en az bir deney videosu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…