F fusandrog Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #1 TYT fizikte 2. bir kaynağa ihtiyacım var. Şu an egzesiz yayınlarını TYT fizik çözüyorum. Sizce yanında Bilgi Sarmal uygun mu?
TYT fizikte 2. bir kaynağa ihtiyacım var. Şu an egzesiz yayınlarını TYT fizik çözüyorum. Sizce yanında Bilgi Sarmal uygun mu?
Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.513 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #3 Parafın işlemsiz fizik serisi olabilir. Ya da ESŞ alın tyt fizik için 2 kaynak bile fazla bana kalırsa, önemli olan konulara hakim olmak.
Parafın işlemsiz fizik serisi olabilir. Ya da ESŞ alın tyt fizik için 2 kaynak bile fazla bana kalırsa, önemli olan konulara hakim olmak.
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.853 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Molokini 10 Ağustos 2025 #4 Bilgi Sarmal iyidir, ESŞ iyidir, Palme de iyidir. Üçüne de bir göz atın hoşunuza gideni alın.
nevertheless eren Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #5 fusandrog dedi: TYT fizikte 2. bir kaynağa ihtiyacım var. Şu an egzesiz yayınlarını TYT fizik çözüyorum. Sizce yanında Bilgi Sarmal uygun mu? Genişletmek için tıkla... 345 tavsiye ederim.
fusandrog dedi: TYT fizikte 2. bir kaynağa ihtiyacım var. Şu an egzesiz yayınlarını TYT fizik çözüyorum. Sizce yanında Bilgi Sarmal uygun mu? Genişletmek için tıkla... 345 tavsiye ederim.