G3258 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 1.661 Makaleler 5 Çözümler 5 3 Temmuz 2020 #11 Halil1905 dedi: Kendinde kullandın mı ücretli dersleri? Genişletmek için tıkla... Kullandım dostum. Ertan Hoca iyidir. Ama diğerlerine de bir bak, kafana yatanı seç derim. Umut öncül, formulsüz fizik vesayre.
Halil1905 dedi: Kendinde kullandın mı ücretli dersleri? Genişletmek için tıkla... Kullandım dostum. Ertan Hoca iyidir. Ama diğerlerine de bir bak, kafana yatanı seç derim. Umut öncül, formulsüz fizik vesayre.
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #12 G3258 dedi: Kullandım dostum. Ertan Hoca iyidir. Ama diğerlerine de bir bak, kafana yatanı seç derim. Umut öncül, formulsüz fizik vesayre. Genişletmek için tıkla... Dersi almadan önce Fizik seviyen ne durumdaydı? Ertan Hoca + VİP Fizik ikilisiyle Fizik dersini götürmeyi düşünüyorum.
G3258 dedi: Kullandım dostum. Ertan Hoca iyidir. Ama diğerlerine de bir bak, kafana yatanı seç derim. Umut öncül, formulsüz fizik vesayre. Genişletmek için tıkla... Dersi almadan önce Fizik seviyen ne durumdaydı? Ertan Hoca + VİP Fizik ikilisiyle Fizik dersini götürmeyi düşünüyorum.