Elektrik, manyetizma ve dalgalar kısmı hariç TYT fizik tek kitaptan ne kadar sürede biter ve bitmeli? Açıkçası TYT çalışmadım, bakmadım ama fizikle aram genel iyi. Okul sınavları 90-100 arasıydı 11’de, tabii dürüst olmak gerekirse pek de zorlamamışlardı. Evde Özcan Hoca izleyip 345 çözdüm. Umarım aklınızda bir profil oluşmuştur.
Aceleye gerek yok hele ki fizikte, bence 1.5 ayda biter ama optik dalgalar gibi konular unutulabilir dalgalar nispeten daha az unutulur 12.sınıf fizikteki kırınım konusu sayesinde ama optik bence bu aylarda çalışılması gereken bir konu değil onun dışında fiziğin ne zor ne zaman alır bir yanı yok zaten sen bir kısmını halletmişsin 1 aydan biraz uzun sürede biter bence gördüğüm kadarı ile kamplarda 50 gün civarı zaten.
Aceleye gerek yok hele ki fizikte, bence 1.5 ayda biter ama optik dalgalar gibi konular unutulabilir dalgalar nispeten daha az unutulur 12.sınıf fizikteki kırınım konusu sayesinde ama optik bence bu aylarda çalışılması gereken bir konu değil onun dışında fiziğin ne zor ne zaman alır bir yanı yok zaten sen bir kısmını halletmişsin 1 aydan biraz uzun sürede biter bence gördüğüm kadarı ile kamplarda 50 gün civarı zaten.
AYT ile bağlantılı konular varmış sanırım AYT çalışırken onları da öğrenmişimdir üstün körü elektrik dalgalar ve OPT'im manyetizmanın ezber yükünün farkındayım o yüzden biraz erteliyeceğim onun dışında 1 ay mı diyorsunuz.
TYT Fen kısmı günde 4-6 saat ayırırsan 1 ayda rahatlıkla biter aslında, fizik aralarında konu yükü en çok olan ve diğerlerine nazaran nispeten zor olan bir ders. Hadi diyelim 2 hafta olsun, 2 haftada maksimum günlük 6 saatlik çalışmayla hem sorusunu çözersin hem konusunu dinlersin bahsettiğin konular hariç. Çıkmışları bile çözecek seviyeye gersin.
Özcan Aykını takip et bu süreçte, çok faydalı oluyor.
AYT ile bağlantılı konular varmış sanırım AYT çalışırken onları da öğrenmişimdir üstün körü elektrik dalgalar ve OPT'im manyetizmanın ezber yükünün farkındayım o yüzden biraz erteliyeceğim onun dışında 1 ay mı diyorsunuz.