Fizik: optik ve dalgalar. Kimya: kimyanın temel kanunları ve kimyasal hesaplamalar. Biyoloji: kalıtım. En az 4 soru eder.TYT fen çalışıyorum ama kendimi çok uğraştırmak (az soru çıkan zor konulara çalışmak) istemiyorum çünkü sayısal değilim.
Fizik, kimya ve biyoloji için en zor konuları söyler misiniz onlara çok kafa yormayayım.
Diğerlerine katılıyorum ancak Kimyanın temel kanunlarının çok da zor olduğunu düşünmüyorum. Biraz pratikle gayet iyi bir seviyeye gelebiliyorsun.Fizik: optik ve dalgalar. Kimya: kimyanın temel kanunları ve kimyasal hesaplamalar. Biyoloji: kalıtım. En az 4 soru eder
Sayısal hesaplamalar var, ondan sayısal olmayana zor olabilir. Görkem Şahin de dersin başında, sayısal olmayan derece istemeyenler atlayabilir diyor burayı.Diğerlerine katılıyorum ancak Kimyanın temel kanunlarının çok da zor olduğunu düşünmüyorum. Biraz pratikle gayet iyi bir seviyeye gelebiliyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.