borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.365 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 19 Mart 2023 #11 Benbirhamsterim dedi: Matematiğim iyi , Türkçe ve Sosyalim fulle yakın genelde , Kimya yeni yeni , seviyorum kimyayı ama yeniyim biraz zorlanıyorum. Biyoloji ve Fizikte cidden çıldırıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman direk Palme ile girin. Sizi zorlamaz öyle. Fiziğin %90'ı Matematik zaten.
Benbirhamsterim dedi: Matematiğim iyi , Türkçe ve Sosyalim fulle yakın genelde , Kimya yeni yeni , seviyorum kimyayı ama yeniyim biraz zorlanıyorum. Biyoloji ve Fizikte cidden çıldırıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman direk Palme ile girin. Sizi zorlamaz öyle. Fiziğin %90'ı Matematik zaten.
Benbirhamsterim Femtopat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #12 borisyeisar dedi: O zaman direk Palme ile girin. Sizi zorlamaz öyle. Fiziğin %90'ı Matematik zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
borisyeisar dedi: O zaman direk Palme ile girin. Sizi zorlamaz öyle. Fiziğin %90'ı Matematik zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.