Bilgi sarmalın tyt biyolojisi yok tyt-ayt ortak biyoloji soru Bankası var hocam. Sıfırsanız mantıklı olmayabilir. Şahsen benim 9-10um boş olduğu için bana zor gelebiliyor. Ama şu dönem de testleri bitirip denemeye başlamak gerek 11. Sınıf olmuşsunuz. O yüzden minimum orta seviye bir kaynak alıp hızlıca bitirmelisiniz.
Hocam tyt kimya zor değil. Molü çözerseniz ve de birazcık bilgi öğrenirsiniz bitiyor. 11de tamamen formül. Kolay yani. Palmenin 11. Sınıf bir kitabı üzerinden konuşuyorum; çok rahat tskır takır çözülüyor formül bilince. 2. Konuya gelirsek bence kolaydsn zora giden bir kitap veya orta seviye kitap alın.
Hocam tyt kimya zor değil. Molü çözerseniz ve de birazcık bilgi öğrenirsiniz bitiyor. 11de tamamen formül. Kolay yani. Palmenin 11. Sınıf bir kitabı üzerinden konuşuyorum; çok rahat tskır takır çözülüyor formül bilince. 2. Konuya gelirsek bence kolaydsn zora giden bir kitap veya orta seviye kitap alın.
Vardır hocam. Kolay orta bir şey. Eğer daha zor bir şey istiyorsanız bilgi sarmal veya palmeye bakabilirsiniz. Çünkü halihazırda molünüzün iyi olduğunu söylediniz.