TYT fizik ve Türkçe nasıl yapılır?

eggegegx

Decapat
Daha fazla  
Şu anda günde 4-5 saat kütüphanede adam gibi çalışmaya başladım. Hedefim Ankara Üniversitesi bilgisayar mühendisliği ilk 10k ile alıyor sizce 100 net üstünü gorebilmem için ne yapabilirim bir de TYT matematikte problemleri TYT fizik ve Türkçeyi nasıl halledebilirim? Paragraflar okey ama dilbilgisi yapamıyorum. Sizin öneriniz nedir?

Dil bilgisi için çok fazla pratik yapman yani çok fazla çözmen gerekiyor. Hiç çözemiyorsan konu eksiğin vardır ve dikkat istiyor dil bilgisi özellikle ses bilgisinde.

dil bilgisinde eyüp hoca var youtubeden teker teker izleyip konu eksiğini kapatıp teste dökeceksin çalışmaları. Dil bilgisi bittiktwn sonra günlük tyt türkçe denemelerine geç paragrafı da halletmiş olursun. Tyt fiziğe gelecek olursak az soru çok konu mantığını ben daha çok seviyorum youtubeden konu dinleyip eksiklerini kapat aynı şekilde kanal önerisi istersen reply atarsın. Tyt mat problemlerler de aynı fakat her gün problem çözmek pratiği artıracak onun için de şart olan bu

Tamamdir sağ olasin zaten paragraflarim tamam ama dilbilgisini kimden dinleyeceğimi veya nasıl yapacağım bilmiyordurdum fizikte fizikle barışı izliyorum güzel anlatıyor 1. üniteyi onunla bitirdim seninde onerini alabilirim.

Tamamdir sağ olasin zaten paragraflarim tamam ama dilbilgisini kimden dinleyeceğimi veya nasıl yapacağım bilmiyordurdum fizikte fizikle barışı izliyorum güzel anlatıyor 1. üniteyi onunla bitirdim seninde onerini alabilirim.
herkesin kendine göre anlayış biçimi vardır ama özcan aykından izleyip anlamadım diyen yok :) şiddetle tavsiye ederim tyt fiziği de hızlıca bitir ayt var önümüzde :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı