TYT Fizikte temeli olmayan kişi hangi kampı izlemeli?

SalihReizz

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,
TYT Fizik'te temelim zayıf ve bir kanal takip etmek istiyorum.
Hangi kanalı takip etmeliyim sizce?
Çok da uzun olmasını istemiyorum, çok üstünkörü de anlatmasın temelim zayıf çünkü.
Şimdiden teşekkürler.

Optik dalgalar elektrik izlemene gerek yok AYT fizik calismak icinse o konulari AYT bitince bitirsinde olur. Kanal onerimse Özcan aykin veya fizik finito kisa olsun dersen illa ama Özcan aykinin anlatimi cok iyi.

Özcan aykın olabilir zorlarsa VIP fizik de olur hatta tamamen sıfırım dersen VIP fizikten de gidebilirsin.

Zaten anlatan çoğu hoca temelden anlatıyor. Özcan Aykın veya Altuğ Güneş iyi bir tercih olacaktır. Yanına soru bankası olarak 345 TYT Fizik alabilirsin başlangıç olarak.

Zaten anlatan çoğu hoca temelden anlatıyor. Özcan Aykın veya Altuğ Güneş iyi bir tercih olacaktır. Yanına soru bankası olarak 345 TYT Fizik alabilirsin başlangıç olarak.
Hocam Özcan Aykın'ı izlemiştim biraz ancak dersi anlayamadım pek.
Altuğ Güneş nasıldır hocam? Zayıf temele göre mi anlatıyor?

Fizikte temel yok diye bir şey yok. Matematik işlemlerini yapabiliyor olman ve birazda geometri biliyor olman gerek. Altuğ Güneş ile başlayabilirsin.

Fizikte temel yok diye bir şey yok. Matematik işlemlerini yapabiliyor olman ve birazda geometri biliyor olman gerek. Altuğ Güneş ile başlayabilirsin.
Hocam mezunum ve mezun olduğumdan dolayı temelim var sanılmasın diye öyle söyledim. Başlığa da yazdım diye hatırlıyorum mezunum diye ancak silinmiş galiba.
Altuğ Güneş'i de deneyeceğim o zaman hocam sağ olun.

İşte ne olursa olsun zaten fizik TYT ile başladığı için temelim yok diye bir şey yok. En temeli zaten TYT, TYT'nin üstüne koya koya ilerliyor.

Hocam burada en önemli şey hoca ile bir uyum sağlaman. Üstteki hocamın dediği gibi fizikte temel gibi bir şey yok. Altuğ Güneş iyidir, birkaç videosunu izleyin hocam ona göre devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…